Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Tatăl Roxanei vrea ca fata să-i păstreze numele dacă se căsătorește cu Paul

Paul a discutat telefonic cu tatăl Roxanei, care are o dorință: vrea ca fata lui să-i poarte numele de familie, chiar și după căsătoria cu tânărul de la Mireasa sezon 6.

Paul a discutat telefonic cu tatăl Roxanei, care are o dorință: vrea ca fata lui să-i poarte numele de familie, chiar și după căsătoria cu tânărul de la Mireasa sezon 6.

Antena 1

”Eu vreau să poarte numele meu până mor. Va fi Niță Tobă Roxana, fără să se schimbe ceva între voi, să fiți ca până acum, legați.”, a zis tatăl Roxanei.

Acesta i-a transmis lui Paul că îl place și că toată familia va fi prezentă în Finala Mireasa sezon 6, care va avea lor pe 23 decembrie 2022.

Tatăl Roxanei vrea ca fata să-i păstreze numele dacă se căsătorește cu Paul

După discuția cu tata socru, Paul s-a ținut de glume și i-a zis Roxanei că ”nu prea” e bine ce a aflat. ”E legat de familia mea, ce treabă are cu tine?!”, a spus tânără, vizibil iritată.

”M-a sunat pe mine, că mai bine iau eu decizia aia, și să nu ne căsătorim aici. Ce facem în acest caz?”, a glumit Paul. Roxana a zis că-l iubește atât de mult încât să treacă peste decizia părinților. ”Au zis că nu vin dacă facem nuntă, nici ei, nici surorile”, a continuat Paul.

După ce i-a transmis că o iubește și mai mult acum, Paul i-a spus adevărul: că îl place și surorile vor veni la nuntă. ”A fost de acord să-ți păstrezi numele”, i-a transmis băiatul.

Roxana nu are nimic împotrivă și nici Paul, care nu exclude posibilitatea să ia și el numele de familie al iubitei sale. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Cuplurile, șansă să discute fără camere. Doar Alex cu Raluca au fost difuzați, după v... Mireasa sezon 6, 8 decembrie 2022. Viorel s-a înroșit pe gât de supărare, discuție dură cu Raluca după afirmațiile sale...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Ultimele știri
x