Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Tatăl Roxanei vrea ca fata să-i păstreze numele dacă se căsătorește cu Paul

Paul a discutat telefonic cu tatăl Roxanei, care are o dorință: vrea ca fata lui să-i poarte numele de familie, chiar și după căsătoria cu tânărul de la Mireasa sezon 6.

roxana si paul de la mireasa sezon 6 poarta bluze cu motive de craciun Galerie
Paul a discutat telefonic cu tatăl Roxanei, care are o dorință: vrea ca fata lui să-i poarte numele de familie, chiar și după căsătoria cu tânărul de la Mireasa sezon 6. | Antena 1

”Eu vreau să poarte numele meu până mor. Va fi Niță Tobă Roxana, fără să se schimbe ceva între voi, să fiți ca până acum, legați.”, a zis tatăl Roxanei.

Acesta i-a transmis lui Paul că îl place și că toată familia va fi prezentă în Finala Mireasa sezon 6, care va avea lor pe 23 decembrie 2022.

Tatăl Roxanei vrea ca fata să-i păstreze numele dacă se căsătorește cu Paul

După discuția cu tata socru, Paul s-a ținut de glume și i-a zis Roxanei că ”nu prea” e bine ce a aflat. ”E legat de familia mea, ce treabă are cu tine?!”, a spus tânără, vizibil iritată.

”M-a sunat pe mine, că mai bine iau eu decizia aia, și să nu ne căsătorim aici. Ce facem în acest caz?”, a glumit Paul. Roxana a zis că-l iubește atât de mult încât să treacă peste decizia părinților. ”Au zis că nu vin dacă facem nuntă, nici ei, nici surorile”, a continuat Paul.

După ce i-a transmis că o iubește și mai mult acum, Paul i-a spus adevărul: că îl place și surorile vor veni la nuntă. ”A fost de acord să-ți păstrezi numele”, i-a transmis băiatul.

Roxana nu are nimic împotrivă și nici Paul, care nu exclude posibilitatea să ia și el numele de familie al iubitei sale. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Cuplurile, șansă să discute fără camere. Doar Alex cu Raluca au fost difuzați, după v... Mireasa sezon 6, 8 decembrie 2022. Viorel s-a înroșit pe gât de supărare, discuție dură cu Raluca după afirmațiile sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x