Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Cuplurile, șansă să discute fără camere. Doar Alex cu Raluca au fost difuzați, după vot

Cuplurile au avut task-ul ”Ultima șansă” în care au primit șansa să vorbească fără să li se înregistreze discuțiile. Totuși, ei au și votat o pereche a căror conversație să fie difuzată în emisia live.

raluca si alex stau imbracati in pat Galerie
Cuplurile au avut task-ul ”Ultima șansă” în care au primit șansa să vorbească fără să li se înregistreze discuțiile. Totuși, ei au și votat o pereche a căror conversație să fie difuzată în emisia live. | Antena 1

Alex și Raluca de la Mireasa sezon 6 au primit cele mai multe voturi pentru a li se difuza conversația din cadrul task-ului ”Ultima șansă”.

Simțindu-se mai liberi, cei doi au vorbit despre nuntă și Raluca i-a reproșat mai multe lucruri logodnicului său.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Valentin, ultimatum pentru Gabriela după neînțelegerile cu doamna Flori

Ce au vorbit Alex și Raluca în ora nedifuzată pe AntenaPlay

”Ok, îmi prezinți o situație. Mergem la București, mergem la Botoșani. Uite, am 200 de invitați, știu unde, știu cum. Să te văd singur pe tine și eu vin frumos, ca o prințesă, nu?! Că așa sunt, nu mi-ai zis tu prințesă? Dar când te văd că... știi ce zic?!”, a zis Raluca când Alex a adus nunta în discuție.

Mai târziu, Raluca se arăta indignată de afirmația lui Alex despre faptul că are încredere deplină în ea. ”Crede-mă că am înțeles... Din moment ce te căsătorești cu mine în 16 zile, am înțeles.”, i-a răspuns băiatul.

Raluca: ”În astea 16 zile se pot schimba multe, vezi și tu ce se întâmplă în casa asta.” Alex a fost deranjat: ”Aș vrea să fii mai optimistă”. ”Sunt realistă”, i-a zis logodnica.

Citește și: Mireasa sezon 6. Momentul în care Miruna și doamna Adriana s-au împăcat. Ce și-au spus

Fata l-a taxat și pentru conflictul cu Paul, când Alex a refuzat să intervină pentru că se temea că va reacționa violent.

”Hai că a fost un task super”, a concluzionat Raluca și Alex nu a fost de acord. ”Când îmi spui chesti de 3-4 ori... Mă asculți și pe mine? Dacă mi-ai explicat o dată, crezi că nu am înțeles?”.

Concurenta i-a spus că e o oră în care nu sunt difuzați pe AntenaPlay și poate să discute mai ”altfel”.

Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Valentin, ultimatum pentru Gabriela după neînțelegerile cu doamna Flori... Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Tatăl Roxanei vrea ca fata să-i păstreze numele dacă se căsătorește cu Paul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x