Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 8 decembrie 2022. Viorel s-a înroșit pe gât de supărare, discuție dură cu Raluca după afirmațiile sale

Ediția din data de 8 decembrie 2022 a emisiunii Mireasa, sezonul 6. După anumite remarci ale Ralucăi adresate lui Alex, care păreau un apropou la alți concurenți, Viorel s-a simțit atacat.

Mireasa sezon 6, 8 decembrie 2022. Viorel s-a înroșit pe gât de supărare, discuție dură cu Raluca după afirmațiile sale Galerie
Mireasa sezon 6, 8 decembrie 2022. Viorel s-a înroșit pe gât de supărare, discuție dură cu Raluca după afirmațiile sale. | Mireasa

Viorel o acuză pe Raluca de atac asupra lui și a iubitei sale, prin partenerul său Alex. Băiatul care în trecut a avut un studio de videochat cu o parteneră a fost ținta pe care Raluca a folosit-o într-o discuție cu Alex.

După emisia de ieri, fiecare cuplu se retrăgea ca să dezbată situația. Raluca s-a retras pentru o discuție cu Alex. Tânăra nu prea îl încurajează pe Alex să vorbească cu băieții. Alex, însă a ținut să sublinieze alte lucruri care fac referire la subiectul în care sunt implicați Viorel și Denisa: “Nu mai arunca cu cuvinte în stânga și în dreapta”, este rugămintea pe care Alex o are pentru Raluca. Aceasta l-a aprobat și a încercat să îi explice ca probabil dacă ei nu erau in top 3, nu ar fi fost ținta răutăților, acuzațiilor și discuțiilor dure.

După anumite remarci ale Ralucăi adresate lui Alex, dar care făceau referire la Viorel, acesta a luat-o deoparte pe tânără pentru a discuta: “Să mă înveți și pe mine la petreceri cum să-mi scutur fundul, să mă îmbrac sexi sau cine știe dăm și noi în alte afaceri facem și noi vreun studio, ceva”, a spus Raluca.

Viorel vrea niște explicații din partea Ralucăi. Ce îl deranjează

Conversația a început ușor, ca ulterior să atingă punctul culminant. Viorel îi spune Ralucăi că Alex este diferit în prezența ei și că se ferește să fie văzut în situații în care el este vulnerabil, lucru pe care ea nu îl observă așa de bine cum o fac băieții.

Alex a intervenit și el și a spus că în fața ei se schimbă, dar devine mult mai afectuos: “Eu nu pot fiu la fel cu ea, cum sunt cu voi”. Este acuzat ca se transforma radical, lucru pe care Viorel îl semnalează. Alex spune că s-a retras în urma comportamentului băieților. Alex: “Am momente în care mai bine ma abțin sa spun lucruri”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Cuplurile, șansă să discute fără camere. Doar Alex cu Raluca au fost difuzați, după vot

De aici, Viorel a deschis subiectul fierbinte al zilei. Acesta a venit special să discute cu Raluca despre afirmațiile sale percepute de el ca fiind un atac asupra Denisei, dar voalat sub forma unei discuții cu partenerul ei: “Dacă ești o fire puternică, nu mai dai în Deni prin el”, spune Viorel.

Viorel s-a înroșit pe gât de supărare în timpul discuției. Acesta încearcă să-i explice Ralucăi faptul că afirmațiile sale denotă doar nemulțumire în relația pe care ea o are cu Alex și a folosit un tertip prin care a lăsat să se vadă atacul făcut asupra Denisei prin prisma afacerii pe care a avut-o în trecut el.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Tatăl Roxanei vrea ca fata să-i păstreze numele dacă se căsătorește cu Paul

Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Tatăl Roxanei vrea ca fata să-i păstreze numele dacă se căsătorește cu Paul... Mireasa sezon 6, 8 decembrie 2022. De ce Viorel a insistat ca Denisa să se gândească la un contract prenupțial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x