Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Miruna și mama Adriana, deranjate de afirmațiile lui Paul: ”Ar trebui să-l apreciezi mai mult”

S-au aprins spiritele în casa Mireasa după ce a fost difuzat un material în care Paul și băieții discută despre cuplurile de la Mireasa sezon 6.

colaj de imagini cu paul si miruna de la mireasa sezon 6 Galerie
S-au aprins spiritele în casa Mireasa după ce a fost difuzat un material în care Paul și băieții discută despre cuplurile de la Mireasa sezon 6. | Antena 1

În timp ce Raluca nu s-a enervat pentru că băieții l-au atenționat pe Alex că ea nu va rămâne cu el pentru că are anumite gesturi deranjante, Miruna s-a enervat tare din cauza celor spuse de Paul.

Miruna, foarte nervoasă din cauza afirmațiilor lui Paul

Băiatul a zis că fiul doamnei Adriana, Cosmin, este prea bun pentru Miruna. El consideră că tânăra îl minte pe concurent în legătură cu trecutul ei. De asemenea, Paul crede că cei doi vor divorța dacă se vor cununa în casa Mireasa.

În emisia live, Miruna a răbufnit, la fel și doamna Adriana. Fata a fost deranjată atât de afirmațiile lui Paul, dar și de lipsa de reacție a iubitului ei.

Ea a subliniat faptul că Paul nu își spune părerea, ci aduce acuzații. Ba mai mult, Miruna a precizat că se apără singură, făcând referire la faptul că partenerul nu a reacționat în niciun fel când Paul discuta despre ea.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Momentul în care Roxana se întoarce în casă. Cum a reacționat Paul

Iubitul Roxanei nu a tăcut și a replicat la argumentele Mirunei: ”E prea bun băiatul ăsta pentru tine. Ar trebui să îl prețuiești mai mult”.

Ea i-a spus că nu știe ce va fi afară, în patul sau casa lor. Cu toate acestea, Paul părea ferm și nu și-a schimbat părerea.

Cosmin a explicat că a rămas indiferent la comentariile lui Paul pentru că nu a vrut să dea apă la moară. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. Cum s-au afișat cei doi în mediul online... Mireasa sezon 6, 8 noiembrie 2022. De ce Simona Gherghe le-a spus băieților ”ar fi trebuit să fiți descalificați”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x