Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. Cum s-au afișat cei doi în mediul online

Sese și Giovana formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri care s-a format în casa Mireasa. Cel de-al cincilea sezon a fost de bun augur pentru ei și parcursul lor în show-ul matrimonial le-a adus foarte multă notorietate. De atunci, susținătorii sunt tot timpul cu ochii pe ei și au fost surprinși de ultima postare.

Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. Cum s-au afișat cei doi în mediul online Galerie
Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. | Antena 1/Mireasa

Sese și Giovana au demonstrat că se iubesc, iar în Finala Mireasa sezon 5 au emoționat pe toată lumea câștigând marele premiu. Povestea lor de dragoste continuă dincolo de luminile reflectoarelor. Cei doi au ales să meargă unul lângă celălalt pe cărarea iubirii, după ce, în Finala show-ului matrimonial ei au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, care i-a declarat soț și soție.

În Finala Mireasa, trei cupluri s-au căsătorit, lucru care a emoționat și bucurat o țară întreagă! Alina și Valentin, Sabrina și Perneș, Giovana și Sese și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului din acest an. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro, iar cei din urmă l-au revendicat!

Giovana și Sese, nedezlipiți unul de celălalt în cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare

Experiența Mireasa le-a adus foștilor concurenți o iubire care rezistă. Cei doi tineri s-au cunoscut în show-ul matrimonial Mireasa, iar de atunci trăiesc o poveste de iubire în calitate de soț și soție.

Cei doi nu sunt foarte activi pe rețelele de socializare, după cu susținătorii au putut deja să observe. Giovanna și Sese nu postează foarte des, iar când o fac surprind fără doar și poate! În ultima imagine publicată pe InstaStory de către Sese, acesta apare alături de soția lui, Giovana, pe care o ține strâns la piept.

Tânăra afișează un zâmbet inocent, la fel și Sese, mândru de soția sa. Imaginea a atras imediat atenția celor care îi îndrăgesc, mai ales că pot observa că cei doi trec printr-o perioadă frumoasă a vieții lor.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, anunț înduioșător pentru fani: „E o zi norocoasă pentru noi” Ce li s-a întâmplat

Sese și Giovana, dezvăluiri necunoscute despre stadiul căsniciei lor

Sese și Giovana au intrat live pe rețelele de socializare și au dezvăluit care sunt planurile lor de viitor. Aceștia s-au mutat împreună în chirie și par să se simtă foarte bine și să fie fericiți.

„Ce să facem, stăm în casă că plouă. Avem 3 luni de logodnă. Ne-am găsit chirie. E foarte bine, suntem doar noi doi. Nu ne mai trage nimeni la răspundere, suntem mai liniștiți cu cățeii noștri. Ieri am făcut un grătar, am sărbătorit ziua de azi. Și mama Giovanei a împlinit un an de la nuntă și am mâncat împreună, apoi ceva dulce. Copii când? dacă ar fi ca la programare la dentist, i-as lua acum, dar nu e așa”, a spus Sese pe live.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana, despre cum s-a schimbat viața lor după Finala show-ului. Ce au dezvăluit cei doi

Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Momentul în care Roxana se întoarce în casă. Cum a reacționat Paul... Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Miruna și mama Adriana, deranjate de afirmațiile lui Paul: ”Ar trebui să-l apreciezi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x