Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Adina sfidează iarna. Cum s-a pozat fosta concurentă

Adina este una dintre cele mai controversate concurente de la Mireasa. Tânăra a reușit, nu o dată, să uimească prin comportamentul ei. Iată că de această dată s-a gândit să sfideze iarna.

adina de la mireasa sezon 6 imbracata in roz Galerie
Adina este una dintre cele mai controversate concurente de la Mireasa. Tânăra a reușit, nu o dată, să uimească prin comportamentul ei. Iată că de această dată s-a gândit să sfideze iarna. | Antena 1

Adina este una dintre cele mai controversate concurente de la Mireasa. Tânăra a reușit, nu o dată, să uimească prin comportamentul ei. Iată că de această dată s-a gândit să sfideze iarna.

Adina, strălucitoare într-o ținută roz. Cum s-a pozat fosta concurentă de la Mireasa sezon 6

Deși temperaturile au scăzut și iarna și-a intrat în drepturi în mai multe locuri din România, Adina s-a pozat într-o ținută de primăvară, care îi vine foarte bine. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 6 a ales o pereche de pantaloni într-un culoare stridentă de roz și o cămașă crop care îi pune în evidență decolteul generos.

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna a răspuns la întrebări incomode despre Cosmin și Luță: ”Te-ai văzut cu fostul?”

Pe cap, Adina a ales să-și pună o pălărie Baker boy bej, iar în mână ține o geantă neagră.

Și machiajul este într-o nuanță de roz, care se potrivește perfect cu ținuta veselă pentru care a optat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Adina de la Mireasa sezon 6

Adina Miuleasa are 23 de ani și a fost stewardesă. În prezent, este studentă la Facultatea de Litere, dar în paralel se ocupă și de magazinul său online de haine.

Adina Miuleasa de la Mireasa sezonul 6 provine dintr-o familie cu 5 frați. Tatăl său nu mai este în viață, iar mama sa este recăsătorită, însă nu are o relație bună cu ea.

La începutul competiției, fata a povestit că și-a ajutat mama să-l părăsească pe tatăl ei, pentru că era violent. Tânăra s-a mutat în Timișoara cu mama sa, iar relația lor s-a răcit.

Citește și: Mireasa sezon 7. Irina povestește că a fost la un pas să fie abuzată sexual când avea 14 ani. Cum s-a întâmplat totul

După ce părinții ei au dorit să rupă legăturile cu ea, Adina Miuleasa s-a mutat la o profesoară din Strehaia care a încurajat-o să învețe bine la școală.

În casa Mireasa, norocul nu i-a surâs și astfel nu a reușit să găsească un băiat pe gustul ei. Deși s-a apropiat de George, care a impresionat-o cu al său caracter, fata nu a putut simți mai mult pentru el.

Ce fetiță frumoasă au Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu din sezonul 3. Poze adorabile cu Eden Maria... Mireasa sezon 7, 30 ianuarie 2023. Sabrina și Dima formează un cuplu. Ce au declarat după ce s-au sărutat la petrecere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x