Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Cât a slăbit Gabriela de când a născut. Fosta concurentă a publicat imagini din timpul sarcinii și din prezent

Gabriela, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a dezvăluit cât a slăbit de când a născut. De asemenea, fosta soție a lui Valentin a publicat o fotografie din timpul sarcinii.

Colaj cu Gabriela și fiul ei Galerie
Gabriela le-a arătat fanilor cât a slbăit de când a născut | Antena 1 & Instagram

În timpul sarcinii Gabriela Pițigoiu a fost foarte discretă în mediul online. Fosta soție a lui Valentin nu a publicat imagini cu burtica de gravidă la vedere în ultimul trimestru de sarcină, însă acum fosta Gabriela le-a arătat susținătorilor cum a arătat atunci și cum arată acum.

Gabriela Pițigoiu a slăbit considerabil de când a născut. Fosta soție a lui Valentin, care l-a adus pe lume pe micuțul Tudor Gabriel în luna septembrie, a explicat că din săptămâna 30 de sarcină și până la botezul micuțului a slăbit 15 kilograme.

Cum arată Gabriela Pițigoiu de la Mireasa, la 2 luni de când a născut

În timp ce era gravidă, Gabriela Pițigoiu nu a renunțat la mersul la sală și la sport, iar imaginea cu burtica de gravidă la vedere este realizată chiar în echipament sportiv.

În imaginile pe care le-a publicat Gabriela pe contul ei de Instagram, fanii au observat cât de bine arată în prezent, dar și cât de frumoasă a fost în timpul sarcinii.

Citește și: Cum a reacționat Gabriela de la Mireasa 6 când Simona Gherghe a vorbit despre ea în direct: „Este o mămică foarte frumoasă”

Citește și: Ipostaza emoționantă în care Gabriela de la Mireasa a apărut alături de fiul ei. Cât de frumos a crescut

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.


Mireasa sezonul 8, 13 noiembrie 2023. Sancțiunea primită de Liviu și Bogdana la cererea celorlalți concurenți... Mireasa sezonul 8. După ce mama lui Alex a venit să-l vadă, concurentul a avut parte de o nouă surpriză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x