Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Ce discuții s-au purtat în casă, după ce Inga și Roxana au intrat în cursa pentru eliminare

După gala de vineri, 16 septembrie, de Mireasa, atât fetele cât și mamele și-au exprimat părerea de rău față de cursa de eliminare în care se află Inga și Roxana. 

Inga, doamna Adriana și Miruna Galerie
Roxana și Inga au intrat la cursa pentru eliminare de la Mireasa | Antena 1

La Mireasa: Capriciile Iubirii au fost difuzate discuțiile purtate între fetele și mamele care au o părere bună atât despre Roxana cât și despre Inga. Mai mult, Denisa chiar a izbucnit în lacrimi după nominalizări: „Mai rău e că pleacă una dintre noi. Mie chiar îmi place de Roxana, chiar dacă ți-am făcut faza cu Paul”, a spus Denisa.

Doamna Adriana, mama săptămânii, și-a exprimat părerea de rău față de nominalizarea pe care a făcut-o, spunând că Inga i-a părut deprimată și dornică să plece acasă. Totuși, tânăra și-a schimbat opinia, iar doamna Adriana „s-a simțit prost” pentru nominalizarea făcută.

Invitată în platoul de la Mireasa: Capriciile Iubirii Inga a spus că își dorește să rămână în competiție.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut parte de noi apropieri: „Ești îndrăgostit?”

Ce au spus Inga și Roxana despre cursa pentru eliminare, la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Eu în momentul de față am realizat că am făcut o afirmație pe bază de stres și probabil nu am gandit-o foarte bine, însă acum sunt convinsă că vreau să continui și îmi doresc să rămân aici

De asemenea, Roxana a precizat că este prima care a format un cuplu în casa Mireasa și în momentul de față o interesează Paul, fapt care dă de înțeles că și ea își dorește să rămână în competiție.

„Pe mine mă interesează mai mult Paul”, a spus Roxana.

Publicul decide prin vot în aplicația Antena 1 care dintre fetele din cursa pentru eliminare va părăsi competiția.

Citește și: Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Mama lui Damaris a intrat în direct. Mesajul care a emoționat-o până la lacrimi pe fiică

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Mamele au nominalizat. Ce fete intră în cursa de eliminare... Mireasa, sezon 4. Raluca Șaulescu, mesaj emoționant pentru Ion Șaulescu, la împlinirea unui an de relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x