Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Ce imagine a publicat Ada, la scurt timp de la eliminarea din show-ul matrimonial: „Am uitat de trecut”

Ada a părăsit casa Mireasa în urma galei de vineri, 18 noiembrie 2022 de Mireasa. La scurt timp după eliminarea din competiție, tânăra a făcut o postare pe Instastory.

Colaj cu Ada Galerie
Ada a fost eliminată din emisiunea Mireasa | Antena 1

La o zi de la eliminarea din show-ul matrimonial Mireasa, Ada a publicat pe Instastory o fotografie cu ea, alături de o melodie care apariține cântăreței Feli și care are versurile: „De când ne-am cunoscut. Ceva s-a întâmplat, am uitat de trecut. Și nu știu cum faci de trăiesc în prezent mai mult”. Fata a publicat o fotografie mai veche cu ea pe Instastory.

Citește și: Mireasa sezon 6, 17 noiembrie 2022. Doamna Flori a primit o scrisoare de acasă. Ce părere are familia despre declarațiile ei

Tânăra a părăsit casa Mireasa în urma cursei de eliminare în care s-a aflat alături de Inga. Pentru că Inga este într-o relație cu Andrei, fanii au votat masiv pentru ca tânăra din cuplu să rămână în competiție. Din păcate, Ada nu a reușit să intre să formeze un cuplu cu cineva în casa Mireasa, dar a părăsit competiția convinsă că își va găsi dragostea afară.

Citește și: Mireasa sezon 6, 16 noiembrie 2022. Inga și Andrei au avut parte de momente tensionate. Care e statusul relației lor

Ulterior, Ada a publicat o nouă fotografie, cu un mesaj pentru susținători. „Sunt aici și pentru voi, dar și pentru mine , pentru a reusi sa păstram legătura frumoasa care s-a format. Țin sa le mulțumesc tuturor pentru susținere , grupurilor , persoanelor care mi-au transmis gânduri frumoase , scrisori , cadouri și m-au văzut cum sunt cu adevărat , chiar și in spatele cuvintelor .
Contează foarte mult pentru mine faptul ca va dedicați timpul prețios pentru a-mi scrie mesaje și încurajări . Deși sunt mii de mesaje , iar eu una singura , o sa va țin aproape prin postările mele și aceeași energie optimista . Va imbratisez , va mulțumesc și va iubesc din suflet ! A voastră Ada”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a spus Ada la Mireasa Capriciile Iubirii, după eliminare

„Nu sunt supărată că am fost votată să plec. Eu chiar sprijin iubirea. Este o experiență unică și chiar merită trăită. Va fi puțin greuț la început, pentru că m-am obișnuit cu toată lume ași cu tot ce înseamnă emisiunea și mai ales cu Deni”, a spus Ada.

„Am învățat foarte multe lucruri. M-am văzut pe mine în toate ipostazele. Mă văd o persoană destul de puternică și foarte sensibilă. Nu am vrut să-mi arăt sensibilitatea și am scos doar vulcanul la iveală”, a mai spus fata.

„Am lacrimi în ochi. Îi pare rău că pleacă. Nu știu cum va fi, dar cu siguranță vom păstra legătura când voi ieși din casă”, a spus Deni.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 6. Conflict între doamna Paula și Paul pe tema șnițelelor. Bunica Ecaterina a intervenit... Mireasa sezon 6, 21 noiembrie 2022. Miruna și Cosmin, primele impresii după ce s-au întors din mini vacanță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x