Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Ce mesaj i-a transmis Adina doamnei Adriana, după despărțirea dintre Miruna și Cosmin

În ciuda conflictului pe care Adina și doamna Adriana l-au avut în casa Mireasa, tânăra i-a transmis un mesaj mami lui Cosmin, după despărțirea tânărului de Miruna.

Colaj cu Adina și doamna Adriana Galerie
Adina i-a scris un mesaj doamnei Adriana, după ce Miruna și Cosmin s-au despărțit | Antena 1

În ultima perioadă petrecută în casa Mireasa, Adina și doamna Adriana au avut parte de un conflict. Pentru că Adina nu a dat cu mopul doamna Adriana a cerut ca ea să fie pedepsită, iar pedeapsa pe care a primit-o fata a fost aceea de a da cu mopul până la finalul sezonului. Adina a promis atunci că o să se răzbune și după ce a dat cu mopul, a trezit-o pe doamna Adriana în timpul nopții, să o cheme să vadă podeaua proaspăt spălată, fapt care a supărat-o mult pe mama lui Cosmin.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Roxana și Adina, întâlnirea pe care susținătorii o așteptau. Cum au fost surprinse cele două prietene

Ce i-a scris Adina doamnei Adriana, după ce Miruna și Cosmin s-au despărțit

În contextul despărțirii dintre Miruna și Cosmin, Adina i-a scris pe Instagram un mesaj doamnei Adriana pentru a-și exprima părerea de rău. Fata a făcut și o glumă, referindu-se la momentul de conflict cu mopul.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ironia lui Paul la adresa Mirunei după ce s-a aflat că a reluat legătura cu Luță. Ce a postat

„Bună seara, doamna Adriana! Nu vă scriu în legătură cu mopul, ci cu necazul cu care s-a procopsit Cosmin. Îmi pare rău din tot sufletul”, i-a scris Adina doameni Adriana. Tânăra a publicat o captură a mesajului pe rețelele sociale, specificând că Paul a fost cel care a provocat-o să trimită acest mesaj.

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, și-au anunțat despărțirea

Miruna și Cosmin au anunțat pe rețelele sociale că nu mai formează un cuplu:

”Știu că am fost cam absenți din online eu și Cosmin, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că, din păcate, am ales să mergem pe drumuri separate. Este extrem de greu să îmi găsesc cuvintele pentru acest anunț, știu că există foarte mulți oameni care ne iubesc și au crezut în relația noastră, îmi pare nespus de rău să vă anunț tristul adevăr.

Nu mă interesează de restul care se vor bucura sau cât de mult și rău se va discta pe acest subiect, vreau doar să înțelegeți că nu doresc să dezbat subiectul, nu voi răspunde la mesaje sau comentarii, va urma o perioadă dificilă pentru amândoi. De asemenea, vreau să fie clar un singur lucru pentru toată lumea: Cosmin este un om minunat, cum greu găsești în zilele noastre, nu mi-a greșit cu absolut nimic, însă din păcate cât am trăit izolați în emisiune am fost ca într-o bulă, iar când bula s-a spart, la scurt am realizat că nu e suficientă doar iubirea lor intensă, ci că e nevoie să iubesc și eu la fel de mult ca să putem funcționa și ca el să fie fericit alături de mine.

Nu mă simt capabilă să continui, nu dorim să tragem de o căsnicie de dragul acestui premiu, banii sunt un blestem atunci când nu vin pe merit sau prin muncă, de aceea nu jucăm un rol doar pentru a intra în posesia banilor câștigați din emisiune, nu dorim să ne mințim pe noi, sufletele noastre și nici pe voi cei care ne-ați privit, susținut, iubit... E un moment greu pentru toată lumea și sperăm să fim înțeleși că nu suntem în stare să discutăm pe acest subiect. Mie una îmi pare extrem de rău, dar nu pot continua o căsnicie în care nu sunt capabilă să ofer iubirea enormă pe care o primesc... Cosmin este și va rămâne omul meu bun...”, a scris Miruna pe Instagram.

La rândul său, Cosmin a postat un mesaj pe Instagram, pentru a confirma despărțirea și a face o precizare:

”Mă simt dator să vă anunț că este adevărat ceea ce a scris Miruna, cu mențiunea că între noi a intervenit un motiv de divorț extraordinar de important, peste care eu nu pot trece! Îmi pare rău că nu vă pot răspunde la mesaje, dar veți afla mai multe în următoarele zile, pentru că eu momentan nu sunt într-o stare tocmai bună și sper să mă înțelegeți! Mulțumesc”, a scris și Cosmin.

Citește și: Mireasa Confesiuni. A fost Miruna contactată de Luță sau nu după Finală. Fata a răspuns întrebării de pe buzele tuturor

Mireasa sezon 6. Miruna, reacție furibundă pe internet după ce a primit o mulțime de mesaje: ”Inimii nu îi dictezi”... Mireasa sezon 7, 18 ianuarie 2023. Mihai le-a cunoscut pe fete: „Nu ne-am intimidat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x