Antena Căutare

Mireasa Confesiuni. A fost Miruna contactată de Luță sau nu după Finală. Fata a răspuns întrebării de pe buzele tuturor

Miruna a răspuns întrebării de pe buzele tuturor și a spus dacă Luță a căutat-o sau nu după Finala Mireasa sezon 6. Iată ce a avut de spus.

colaj de imagini cu miruna si cosmin la mireasa confesiuni sezonul 2 Galerie
Miruna a răspuns întrebării de pe buzele tuturor și a spus dacă Luță a căutat-o sau nu după Finala Mireasa sezon 6. Iată ce a avut de spus. | Antena 1

În interviul acordat Mireasa Confesiuni, Miruna a fost întrebată dacă Luță a căutat-o după Finala show-ului matrimonial.

Reamintim că acesta i-a trimis două mesaje tinerei, care inițial a ascuns că ar știi cine este Luță. Ulterior, ea a recunoscut că este vorba despre un bărbat căsătorit, care a fost interesat de ea, dar cu care nu ar fi avut o relație, deși a acceptat ajutorul lui.

Iată ce a spus când Andreea Primera a vrut să știe dacă Luță a contactat-o în ultimele săptămâni.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Reacția părinților Mirunei după momentul în care Adriana i-a despărțit pe ea și Cosmin pe ringul de dans

A fost Miruna contactată de Luță sau nu după Finală? Ce spune soția lui Cosmin

”Da, știu că nu mă crede nimeni, dar vă jur că nu m-a căutat și ar fi o mare greșeală să o facă pentru că, nu știu, poate s-ar crea o situație penibilă. Nu știu eu cum aș reacționa. Cred că este foarte clar pentru toată lumea că am făcut acest pas mare din viața mea. Oricine m-ar căuta, poate și persoane noi, nu contează.

Nu, nu m-a căutat și cu siguranță tot ce se speculează pe pagini nu e adevărat. Nu există nici că așteptăm să luăm banii și gata ne despărțim, nici că mă întorc, nici că mă văd, nici că nimic. Toate lucrurile astea se vor demonstra în timp. Timpul el va demonstra tuturor că nu e chiar așa”, a zis Miruna la Mireasa Confesiuni sezonul 2.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Motivul pentru care părinții Mirunei nu au venit la cununia civilă a fiicei lor. Fata a dezvăluit de ce

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Citește și: Mireasa sezon 5. Ce job are Andrei după ce a ieșit din show-ul matrimonial

Mireasa, sezonul 5. Imagini din florăria pe care Alina și-a deschis-o. Cum arată locul în care își petrece o mare parte ... Mireasa, sezonul 4. Alexandru și Ana, fotografie din intimitatea dormitorului. Cei doi s-au lăsat pozați doar în prosop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x