Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Doamna Flori a vorbit cu doamna Gica despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela, dar și despre Marea Finală a show-ului matrimonial. Hai să vezi ce au spus cei doi tineri, după ce au văzut imaginile cu mamele.

Colaj cu Gabriela, Valentin și doamna Flori Galerie
Doamna Flori a vorbit cu doamna Gica despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela, dar și despre Marea Finală a show-ului matrimonial | Antena 1

Camerele de filmat au surprins o discuție neașteptată între doamna Flori și doamna Gica. Cele două au vorbit despre Marea Finală a show-ului matrimonial, dar și despre băieții lor din cadrul competiției.

Valentin și Gabriela au fost principalul subiect al conversației. Doamna Flori a simțit nevoia să i se destăinuie colegei sale de cameră, vorbind despre o posibilă căsătorie între fiul său și partenera pe care și-a găsit-o în casa Mireasa.

Doamna Flori din sezonul 6 Mireasa, încântată de o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela

Mama lui Valentin pare foarte încântată de o posibilă căsătorie între fiul său și Gabriela. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că își dorește ca totul să fie bine, iar băiatul ei să fie fericit alături de femeia care l-a cucerit.

„Sper să fie bine! Toate bune, toată lumea sănătoasă. Dacă ei o să se căsătorească, noi o să fim fericiți. Nu mai contează ce a fost pe tot parcursul relației. E vorba doar despre sănătate, să-i găsim sănătoși. Viitor și-l construiesc împreună, doamna Gica. Apoi, de ei depinde totul.

Mi-au zis că acum suntem ca într-o familie, aseară au făcut curățenie generală împreună acolo. Dacă ei hotărăsc să se căsătorească, ei vor fi o familie, ei vor fi împreună.”, a povestit doamna Flori.

Citește și: Mireasa sezon 6, 8 decembrie 2022. Denisa și-a ieșit din fire din cauza afirmațiilor voalate făcute de Raluca

Doamna Gica nu s-a putut abține și i-a oferit o replică prietenei sale: „Când sunt amândoi să se descurce! Vedeți cum e si soarta asta, cum i-a împreunat”.

Doamna Flori a ținut să evidențieze că Gabriela și Valentin se potrivesc de minune, având foarte multe lucruri în comun. De altfel, aceasta are foarte mare încredere în cuplul lor: „Eu am zis de prima dată că ei au multe în comun. Clar vor rămâne împreună că au multe în comun: sportul, mâncarea”.

Imaginile cu cele două mame au adus un zâmbet pe buzele concurenților. Tânărul a fost plăcut surprins de discuția dintre doamna Flori și doamna Gica, lucru pe care l-a afirmat chiar în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

„N-am ce să zic de rău”, a mărturisit Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 8 decembrie 2022. De ce Viorel a insistat ca Denisa să se gândească la un contract prenupțial

Tot în cadrul show-ului de la Antena Stars, doamna Flori a confirmat că ar fi foarte încântată dacă ar avea un nepoțel din partea celor doi. De altfel, Valentin și Gabriela au fost informați din nou că luni ar trebui să depună actele dacă își doresc să se căsătorească, iar răspunsul lor nu a întârziat să apară.

Aceștia au susținut că încă mai există timp de gândire în ceea ce privește o posibilă căsătorie în Marea Finală.

Mireasa sezon 6, 9 decembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa 2022, sezonul 6. Cuplurile au făcut nominalizări. Cine este în pericol de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x