Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Un cuplu nu a putut depune actele pentru cununie. Care e motivul

Unul dintre cuplurile de la Mireasa sezon 5 nu a reușit să depună actele pentru cununia civilă. Este vorba despre Valentin și Alina. Iată care este motivul.

Unul dintre cuplurile de la Mireasa sezon 5 nu a reușit să depună actele pentru cununia civilă. Este vorba despre Valentin și Alina. Iată care este motivul.

Antena 1

Marți, 5 iulie, cuplurile de la Mireasa sezon 5 au depus actele pentru cununia civilă. Trei perechi au decis să depună actele în vederea căsătoriei, însă doar două au reușit.

Unul dintre cupluri nu a reușit să ducă procesul la final, spre nefericirea celor doi tineri.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată rochiile de mireasă pe care le-au ales concurentele - VIDEO

Ce cuplu nu a putut depune actele pentru căsătorie

Alina și Valentin nu au reușit să depună actele pentru cununia civilă. Tânăra a întâmpinat dificultăți din cauza buletinului.

”Cumva voiam să-mi păstrez numele”, a zis Alina, însă l-a ales pe al lui Valentin. Însă ei nu au putut să depună actele pentru că buletinul este pe numele fostului soț, nu pe cel de fată, la care a revenit după divorț.

”Nu e nicio problemă, ne căsătorim afară”, a adăugat Valentin.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, la un pas să dea frâu liber sentimentelor: ”Trebuie să stau cuminte”

”Se mai întâmplă. Nu am avut buletinul, trebuie să îl schimb. Eu știam, dar nu credeam că e o problemă. Am zis că nu am apucat să schimb buletinul, știau și telespectatorii. Nu mi-am dat seama. Nu știam.”, a explicat Alina. ”La mine e în regulă”, a adăugat și Valentin.

De la divorțul Alinei a trecut un an, însă nu a apucat să schimbe buletinul. Asta înseamnă că ei nu se vor putea cununa civil în Marea Finală din 18 iulie 2022.

”Asta e situația până la urmă. Nu e nicio problemă”, a mai afirmat și logodnicul fetei. Mai multe detalii despre acest subiect găsiți în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată rochiile de mireasă pe care le-au ales concurentele - VIDEO... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș, rușinați de discuția intimă avută. Ce au surprins camerele...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x