Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Conflict între doamna Adriana și Dorina din cauza mâncării. Sebaidin a jignit-o pe mama lui Cosmin

Doamnele Adriana și Dorina s-au certat din cauza mâncării și a organizării casei Mireasa sezon 6. Băieții lor au intervenit pentru a își apăra fiecare mama.

doamna dorina si doamna adriana de la mireasa se cearta Galerie
Doamnele Adriana și Dorina s-au certat din cauza mâncării și a organizării casei Mireasa sezon 6. Băieții lor au intervenit pentru a își apăra fiecare mama. | Antena 1

Doamna Dorina, alături de doamna Gica au încercat să identifice de ce lucrurile nu funcționează în organizarea casei.

Mama lui Sebaidin e nemulțumită pentru că a gătit timp de o săptămână și că doamna Adriana nu știe cum să gestioneze situația din casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Mama Roxanei a intervenit în direct: ”Plâng în fiecare zi”. Ce i-a spus lui Paul

Doamna Dorina e de părere că ar trebui să se țină cont de toate persoanele, mai ales că bugetul e la comun, și că fiecare își poate găti pentru că nu e ok ca mamele să facă vase întregi de mâncare.

Doamna Adriana s-a supărat pentru că mama lui Sebaidin nu i-a spus aceste lucruri în față și a recunoscut că are ceva probleme în a gestiona situațiile din casa Mireasa.

Sebaidin de la Mireasa sezon 6 a jignit-o pe doamna Adriana

”Dacă mama este șmecheră și dumneavostră sunteți parșivă. Destul de parșivă”, a afirmat Sebaidin. ”Pentru mine șmecheră nu e un cuvân urât, dar parșiv este urât.”, a spus doamna Adriana.

Atunci Cosmin a intervenit și i-a spus lui Sebaidin să le lase pe doamne să tranșeze problema. ”Eu nu mi-aș permite acum să spun mamei tale că e într-un fel. Nu vreau să fac asta. Este o problemă strict între dumneavoastră și mama mea, vă rog să o rezolvați împreună”, a susținut iubitul Mirunei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Mama lui Giorgio a intrat în competiție. Care sunt fetele pe care doamna Elena le place

Sebaidin a simțit nevoia să dea o replică: ”Mama mea nu a jignit pe nimeni, da?! Îmi pare rău pentru tine, Cosmin”. Fiul doamnei Adriana a insistat că ”șmecher” nu a fost folosit ca o jignire.

”Smecher este un cuvânt de cartier și mă caracterizează... Adică fiind de etnie romă, mă simt...”, a afirmat doamna Dorina. Doamna Adriana a precizat că nu este vorba despre așa ceva și ambele au spus că vor comunica în continuare. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Mama Roxanei a intervenit în direct: ”Plâng în fiecare zi”. Ce i-a spus lui Paul... Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Deni și Viorel au avut un date. Ce au discutat cei doi despre viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x