Căutare Live

Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Mama Roxanei a intervenit în direct: ”Plâng în fiecare zi”. Ce i-a spus lui Paul

După ce mătușa a spus ce părere are familia despre parcursul competițional al Roxanei, mama tinerei a intervenit telefonic și a avut de spus doar lucruri bune despre fiica ei.

După ce mătușa a spus ce părere are familia despre parcursul competițional al Roxanei, mama tinerei a intervenit telefonic și a avut de spus doar lucruri bune despre fiica ei.

Antena 1

”I-am dat un sfat Roxanei. Când a pornit în această emisiune, a plecat cu un scop. Să găsească pe cineva, să fie iubită și să iubească. Referitor la telefonul de la Capricii, nu am putut să urmăresc emisiunea.

Mătușa ei când a intrat în direct, ceea ce a vorbit referitor la familie, noi nu am ținut legătura cu ea. Nu vreau să critic pe Roxana, nu am criticat-o niciodată. Mătușa ei a fost influențată de sora ei, Georgiana.

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Nehotărârea lui Deni l-a făcut pe Andrei să se reorienteze. Cui i-a oferit flori în live

Nu pot să-i spun ei, ea e un tip, nu prea are încredere. Prin câte a trecut, eu înțeleg. Noi părinții am susținut-o, pe ea nu o susține nimeni.”, a zis mama Roxanei.

Doamna Elena, mama Roxanei, a spus că plânge zilnic

Doamna Elena, mama Roxanei, a subliniat faptul că suferă zilnic când vede că fiica ei nu este bine.

”Referitor la bunica lui Paul, am înțeles că a plâns că o doare de băiat, dar eu plâng în fiecare zi când văd. Când am văzut reportajul când s-a dus în baie, mi s-a dus gândul la ce a pățit ea și nu vreau să se mai repete. Sunt mamă, nu vreau să o văd suferind.

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Mama lui Giorgio a intrat în competiție. Care sunt fetele pe care doamna Elena le place

Dacă Paul vrea ceva cu ea, ea încearcă, are o temere. Ea vrea să fie un pic mai alintată, mai așa. Și eu am trecut cu soțul meu, el nu mănâncă fără mine, nu am dormit niciodată fără el și am trecut prin multe”, a zis doamna Elana, mama Roxanei.

Mama Roxanei l-a încurajat pe Paul să-i ofere mai multă afecțiune fiicei sale. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Mama lui Giorgio a intrat în competiție. Care sunt fetele pe care doamna Elena le p... Mireasa sezon 6. Conflict între doamna Adriana și Dorina din cauza mâncării. Sebaidin a jignit-o pe mama lui Cosmin...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x