Căutare Live

Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Mama lui Giorgio a intrat în competiție. Care sunt fetele pe care doamna Elena le place

Doamna Elena, mama lui Giogio de la Mireasa sezon 6, a intrat în competiție. Aceasta a spus care sunt fetele pe care le preferă.

Doamna Elena, mama lui Giogio de la Mireasa sezon 6, a intrat în competiție. Aceasta a spus care sunt fetele pe care le preferă.

Antena 1

În partea a ediției din 21 septembrie 2022, Simona Gherghe a anunțat că va intra o nouă persoană în casa Mireasa sezon 6.

Cu toții se așteptau să intre o nouă fată, însă în competiție a pășit doamna Elena, mama lui Giogio.

Revederea a fost emoționantă și doamna Elena a lăcrimat. Îmbrăcată într-un costum alb, aceasta și-a revenit rapid și, în ciuda emoțiilor, mama lui Giorgio a spus care sunt fetele pe care ea le place.

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Nehotărârea lui Deni l-a făcut pe Andrei să se reorienteze. Cui i-a oferit flori în live

Mama lui Giorgio a intrat în casa Mireasa sezon 6

Doamna Elena a spus că pe lângă Inga mai place încă două fete: Miruna și Raluca de la Mireasa sezon 6.

”Nu l-am mai văzut de mult timp. Foarte mari emoții. M-am uitat foarte puțin, am fost la serviciu. Sperăm să-și găsească fata potrivită. Eu am trimis un buchet. Am vrut să-i mulțumesc Ingăi pentru că m-a ales și sunt trei fete care îmi plac: Miruna, Inga și Raluca. Dar Raluca, având în vedere că este puțin mai înaltă, am zis... Decizia este a lui și a fetelor.”, a zis doamna Elena, mama lui Giorgio.

Reamintim că Giorgio și Andrei sunt în cursa de eliminare. Aceștia pot fi votați atât în Aplicația Antena 1, cât și pe platforma http://mireasa.a1.ro.

Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Nehotărârea lui Deni l-a făcut pe Andrei să se reorienteze. Cui i-a oferit flori în... Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Mama Roxanei a intervenit în direct: ”Plâng în fiecare zi”. Ce i-a spus lui Paul...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x