Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Cum o „amenință” Paul pe Roxana în urma acuzațiilor pe care i le-a adus. Ce anunț a făcut

„Războiul” declarațiilor dintre Roxana și Paul de la Mireasa, sezon 6 continuă. Deranjat de replicat celei care încă îi este soție, bărbatul o „amenință” cu dovezi. Iată ce declarații a făcut în mediul online.

colaj foto roxana si paul mireasa sezon 6 Galerie
Deranjat de replica celei care încă îi este soție, Paul o „amenință” cu dovezi, în mediul online | Antena 1

Conflictul dintre Paul și Roxana de la Mireasa, sezon 6 este departe de a se termina. După ce băiatul a dezvăluit, în mediul online, motivele pentru care s-au despărțit, fata a făcut o serie de declarații uluitoare în legătură cu relația lor. Nemulțumit de răspunusul celei care îi este încă soție, Paul a anunțat-o că pregătește dovezi care să demonstreze că ceea ce spune el este adevărat.

Citește și: ”Minte! Nu l-am înșelat” Replica Roxanei după acuzațiile făcute de Paul. Ce s-a întâmplat între cei doi de s-a ajuns la separare

La doar câteva ore după dezvăluirile făcute de Roxana, în exclusivitate pentru a1.ro, fostul ei partener a revenit cu declarații în mediul online. Acesta susține că are dovezi care demonstrează că ea minte, de fapt și că lucrurile au stat diferit.

Paul o mai acuză pe fosta soție că l-a mințit cu referire la celelalte locuri de muncă ale ei și a anunțat că se pregătește să spună tot adevărul.

„Am văzut postarea Roxanei și nu îmi vine să cred că a mințit cu absolut tot, în afară de faptul că am dormit pe canapea 5 zile, după ce am aflat ce meserie a mai avut în afară de păcănele! Nu îmi stă în caracter să fac ce voi face, cu siguranță vor suferi părinții și cei apropiați ei! Cât despre droguri, bineînțelesc că voi face test, pentru că drogul în sânge iese după multe luni! + că în septembrie, îmi spunea că vrea copil cu mine, cum ai vrea copil cu așa om?

Veți vedea că eu o am la block pe Facebook și pe Instagram, de pe data de 11 octombrie, pentru că știam că sunt înșelat, dar m-a întors din drum sarcina ei și am vrut să-i fiu alături, pentru că știam că nu va fi o sarcină ușoară!

Pe această cale, o rog să vină cu dovezi, cum voi face și eu, nu cu vorbe. Să nu uităm că telefonul are i-Cloud și toate datele sunt salvate. Acum sunt în concediu, ne vedem la începutul anului viitor pe live! Voi da răspuns la fiecare acuzație care mi s-a adus din partea ei, cu DOVEZI! Tote cele bune și multă sănătate tuturor”.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Cum a apărut Roxana, la 3 luni de la despărțirea de Paul: „Cele mai puternice suflete s-au născut din suferințe”

Totul a început după ce Paul a făcut un live pe Tik Tok în care, susține el, a spus adevărul despre despărțitea lor. În clip-ul respectiv, acesta o acuză pe fosta parteneră ca i-ar fi fost infidelă, în mai multe rânduri, după ce amândoi au plecat în Olanda pentru a munci.

”Vă dați seama prin ce am putut să trec, știind că soția mea mă înșală gravidă cu mine. Asta mi-a pus capat. Am fost într-o depresie rău de tot. Nu credeam că o să-mi mai revin”, a adăugat fostul concurent de la Mireasa sezonul 6.

Ulterior, Roxana a revenit cu o replică, dar acum bărbatul o „amenință” că va demonstra, cu dovezi, că tot ce a spus ea este neadevărat.

Mireasa, sezon 7. Irina se iubește cu un cântăreț. În ce ipostază a apărut cu noul iubit: „Dacă nu eram eu, pe cine iube... Leo de la Mireasa sezonul 5 a dat-o uitării pe Anda? Cine este femeia alături de care a apărut la un eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x