Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Paul a locuit cu fosta iubită a lui Sebaidin: ”A stat 3 luni”

Paul a locuit trei luni cu iubita lui Sebaidin. Aceasta a găzduit-o în apartamentul său din Constanța.

colaj de imagini cu paul, sebaidin, roxana, dorina, ecaterina la mireasa Galerie
Paul a locuit trei luni cu iubita lui Sebaidin. Aceasta a găzduit-o în apartamentul său din Constanța. | Antena 1

”Am stat în apartament cu fosta iubită a lui Sebaidin. Îl știu pe Sebaidin din poze, mi l-a arătat iubita lui.”, a spus Paul.

Iubitul Roxanei a povestit faptul că o cunoaște pe fosta iubită a lui Sebaidin. Se pare că cei doi au locuit împreună timp de trei luni în apartamentul lui.

Citește și: Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Inga, amețită la petrecere, s-a sărutat cu Andrei. Cum explică comportamentul său

Paul și fosta iubită a lui Sebaidin au locuit împreună

Fiul doamnei Dorina a povestit că ea nu a vrut să meargă la cămin, dar nici să stea cu chirie, așa că a închiriat una dintre camerele din apartamentul lui Paul.

Nepotul doamnei Ecaterina neagă faptul că ar fi avut o relație cu aceasta. La vremea respectivă, tânăra avea o legătură amoroasă cu fiul doamnei Dorina. Sebaidin nu a mai apucat să o viziteze în apartamentul lui Paul, căci cei doi s-au despărțit în decursul celor trei luni.

Citește și: Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Alex și Raluca formează un cuplu. Momentul special în care s-au sărutat - VIDEO

”Mi-a zis un prieten. Nu am vrut să închiriez niciodată. Nu a fost nimic între noi. Am avut un prieten bun, mi-a zis că stau singur, am trei camere. Nu m-am gândit la discuții. Fata a stat 3 luni.”, a mai continuat Paul.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Alex și Raluca formează un cuplu. Momentul special în care s-au sărutat - VIDEO... Mireasa sezon 6. Damaris, deranjată de apropierile dintre Sebaidin și Adina. A spus că nu-și mai dorește nimic cu el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x