Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 25 octombrie 2022. Sebaidin, către doamna Ecaterina: ”De nepotul dumneavoastră știți ce consuma afară?”

Sebaidin a fost foarte deranjat că doamna Ecaterina a dezvăluit faptul că fosta lui iubită a locuit cu Paul în același apartament.

colaj de imagini cu sebaidin, paul si doamna dorina de la mireasa sezon 6 Galerie
Sebaidin a fost foarte deranjat că doamna Ecaterina a dezvăluit faptul că fosta lui iubită a locuit cu Paul în același apartament. | Antena 1

În pauza de publicitate, Sebaidin a cedat și a avut un schimb de replici cu bunica lui Paul. El i-a cerut socoteală pentru dezvăluirea făcută.

”Trebuia să îmi aduceți mie în discuție ce a fost. De nepotul dumneavoastră știți ce consuma afară?”, a spus Sebaidin într-o discuție aprinsă cu doamna Ecaterina.

Citește și: Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Paul a locuit cu fosta iubită a lui Sebaidin: ”A stat 3 luni”

Sebaidin, foarte nervos pe doamna Ecaterina de la Mireasa sezon 6

Mai târziu, a ieșit pe terasă și i-a zis doamnei Dorina că o ”face praf” pe doamna Ecaterina. ”Nu am ce să recunosc. Da, am făcut, e trecut”, a zis și Paul, când bunica i-a povestit.

”Ce, ți-a dat el?”, a punctat și doamna Ecaterina.

Câteva momente după, Paul i-a povestit Roxanei că a fumat un amestec verde. ”Da, am făcut și asta. Ce mare lucru?!”, a mai zis concurentul.

”Nu știu ce mi-a venit. Îmi cer scuze față de Paul. Prin asta am vrut să o atac și eu pe bunica. Mi-am dat seama că nu ajung nicăieri.”, a declarat Sebaidin în emisia live din 25 octombrie 2022.

Citește și: Mireasa sezon 6. Damaris, deranjată de apropierile dintre Sebaidin și Adina. A spus că nu-și mai dorește nimic cu el

”De când am intrat în casă, ne-au pus patru cu patru. Raluca i-a zis lui Sebaidin că e matur, el m-a înțepat. O să-l evit, nu vreau să am un scandal cu el. Știam din afară că așa e. A stat fosta iubită la mine și e normal să fie așa.”, a subliniat și iubitul Roxanei.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6. Damaris, deranjată de apropierile dintre Sebaidin și Adina. A spus că nu-și mai dorește nimic cu el... Mireasa sezon 6, 25 octombrie 2022. Inga, cu gândul la fostul iubit. Reacția lui Andrei când a văzut imaginile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x