Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, cu ochii în lacrimi după declarațiile doamnei Flori. Fata a spus că ar fi donat noaptea la hotel

Gabriela, Valentin și doamna Flori au fost invitați în ediția de pe 14 noiembrie 2022 de Mireasa: Capriciile Iubirii, după declarațiile anterioare ale mamei băiatului. Doamna Flori a mărturisit că nu își dorește ca cei doi tineri să se căsătorească în competiție. 

Colaj cu Gabriela, Valentin și doamna Flori Galerie
Gabriela a spus că ar fi renunțat la noaptea la hotel dacă doamna Flori îi făcea mărturisirile înainte. Discuție aprinsă în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii | Antena 1

Gabriela a izbucnit în lacrimi în direct, în urma celor întâmplate: „Nu înțeleg cu ce am greșit și dacă am greșit”, a spus Gabriela cu ochii în lacrimi.

„N-ai greșit cu ceva anume, doar a spus că suntem diferiți”, i-a răspuns Valentin.

Întrebat de Gabriela Cristea dacă a luat decizia de a nu se căsători în competiția Mireasa, Valentin a răspuns: „Eu așa zic. Nu pentru că așa a zis mama. Din 10 situații doar 5 le trăim aici. Sunt multe lucruri pe care nu le putem vedea. Eu sunt pus în două posturi: dacă merg înainte cu Gabriela merge de show, dacă nu mai merge cu Gabriela înainte e băiatul mamei”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Simona Gherghe, anunț important. Ce se întâmplă cu cele 6 cupluri: „E o premieră”

Gabriela și doamna Flori, discuție aprinsă în live, la Mireasa: Capriciile iubirii

Doamna Flori a vorbit despre momentul în care a considerat că Gabriela și Valentin nu vor mai fi împreună în viitor (când Gabriela nu-i răspundea alinturilor lui Valentin): „Îi vedeam. Copiii ăștia nu sunt unul lângă altul. Când el îi spunea că o iubește, ea vorbea despre visul ei cu sportul”. În acel moment Gabriela a ridicat tonul și i-a spus mamei lui Valentin că în acea seară se simțea foarte rău după două nopți nedormite și că „aproape a leșinat”.

Întrebată dacă ar fi preferat ca doamna Flori să facă acele declarații înainte de noaptea la hotel, Gabriela a răspuns:

„Da, aș fi preferat. Aș fi donat premiul. În momentul în care un bărbat se atinge de corpul meu înseamnă foarte mult pentru mine. Discuția pe care am avut-o mi-ar fi schimbat cumva direcția. Mie mi se pare că e cumva influențat”, a spus Gabriela.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Simona Gherghe, anunț important. Ce se întâmplă cu cele 6 cupluri: „E o premieră”... Mireasa sezon 6, 15 noiembrie 2022. Cum au apărut în live Gabriela și Valentin, după mai multe vorbe dure și lacrimi...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x