Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, mesaj tranșant, după o întâlnire cu mama sa: „Mi-a spus: Tu ai nevoie de un bărbat răbdător”

Gabriela, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa a publicat pe contul său de Instagram un mesaj dintr-o carte, despre „bărbatul potrivit”.

Colaj cu Gabriela și Valentin Galerie
Gabriela de la Mireasa, apariție încântătoare pe rețelele sociale, alături de mama ei. Fata a postat și un mesaj tranșant: „Tu ai nevoie de un bărbat răbdător” | Antena 1

Gabriela a avut o întâlnire cu mama ei, iar apoi a postat pe Instagram un citat care prezintă o învățătură maternă, în legătură cu „bărbatul potrivit”.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce mesaje a transmis Valentin pe rețelele sociale, la scurt timp de la despărțirea de Gabriela

Gabriela de la Mireasa, apariție încântătoare pe rețelele sociale, alături de mama ei. Fata a postat și un mesaj tranșant: „Tu ai nevoie de un bărbat răbdător”

„Mi-a spus mama într-o dimineață: Tu ai nevoie de un bărbat răbdător, care să te iubească cu adevărat. Evită oamenii fără un țel în viață, evită bărbații care permit prea multe deși faptele lor lasă de dorit. Tu poți și vei face totul singură, iar asta sperie pe oricine. Doar bărbatul potrivit va rămâne, te va susține și îți va dărui liniștea de care ai nevoie. Draga mea, tu ești o furtună și puțini bărbați știu cum să te calmeze”, scrie în mesajul distribuit de Gabriela pe contul său de Instagram.

De cuând, Gabriela și-a sărbătorit ziua de naștere și a fost răsățată cu flori și surprize.

Tânăra însărcinată și mama ei s-au fostografiat împruenă în mașină, zâmbind.

Gabriela și Valentin nu mai formează un cuplu, deși așteaptă un copil

Valentin a fost cel care a anunțat că el și Gabriela urmează să aibă un bebeluș, deși au decis să o ia pe drumuri separate. Fostul concurent al sezonului 6 Mireasa a precizat că el și Gabriela vor continua să aibă o relație bună pentru a-i oferi o creștere exemplară copilului.

„Eu și Gabriela am luat-o pe drumuri separate. Nu voi da absolut niciun detaliu (oricum sunt 100 de ipoteze deja existente pe grupuri).

Nu voi vorbi niciodată urât sau greșit despre Gabriela, mi-a oferit bucuria și fericirea de a avea un bebe împreună, dar din păcate relația dintre noi nu este așa cum trebuie să fie într-o familie.

Indiferent de relația dintre noi, bebe cu siguranță va crește exemplar pentru că vom păstra o relație cât se poate de bună strict pentru el.”, a anunțat Valentin pe contul său de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cum arată Giovana, într-o fază avansată a sarcinii. Cum s-a fotografiat alături de Sese

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezon 6

Gabriela și Valentin s-au simțit atrași unul de altul încă din experiența din Turcia. La primul task al alinierii în spatele Gabrielei se aflau Valentin, Paul și Andrei, iar tânăra l-a ales pe Valentin pentru un date. La al doilea task al alinierii, cel din casa Mireasa, în spatele lui Valentin se aflau Gabriela, Denisa și Deni, iar băiatul a ales-o pe Gabriela. De atunci, cei doi au intrat într-o cunoaștere și au mărturisit că nu s-ar vedea cu nimeni altcineva din casa Mireasa.

După ce au avut parte de date-uri, apropieri și și-au dat seama că au lucruri în comun precum pasiunea pentru sport, a venit și momentul sărutului. Gabriela și Valentin au format al treilea cuplu din casa Mireasa.

Cei doi au spus că formează un cuplu în emisia live de Mireasa de pe 22 septembrie 2022.

În luna noiembrie, Gabriela a fost câștigătoarea task-ului cabinei telefonice și a primit prima noapte la hotel alături de Valentin.

La scurt timp după noaptea de la hotel, Gabriela și Valentin au avut parte de primele momente tensionate în relație, când mama băiatului, doamna Flori, i-a luat pe cei doi într-o ședință și i-a îndemnat să nu se căsătorească în competiție, pentru că ea avea un presentiment că nu se vor înțelege afară. După lacrimi și clipe de tenisune, Gabriela și Valentin au depășit acel moment și a urmat spectaculoasa cererere în căsătorie de la Paris. Fata și-a exprimat dorința de a se logodi la Paris și acest lucru i s-a și întâmplat. Din păcate, după revenirea din Franța, Gabriela și Valentin au avut parte de noi momente grele. Băiatul a observat anumite gesturi de apropiere din partea Gabrielei față de Viorel, motiv pentru care s-a declarat dezamăgit la vremea aceea. Pentru că ușile erau închise și se vedeau doar în emisiile live, a durat câteva zile până să discute și să lămurească situația.

Ultimul moment greu pe care Gabriela și Valentin l-au traversat a fost chiar cu o săptămână înainte de marea Finală Mireasa, când Valentin i-a propus Gabrielei să nu se mai căsătorească în competiție. Valentin le-a cerut susținătorilor să nu îi mai voteze, iar cei doi au fost scoși de pe platforma de vot, iar Gabriela a spus că se simțea ca și cum ar fi fost părăsită la altar.

Gabriela s-a declarat dezamăgită pentru că Valentin a spus că dacă depun actele de căsătorie 100% se căsătoresc în Finală, iar acest gest a determinat-o să spună că ea nu știe dacă își mai dorește relația. Cei doi au avut parte de discuții profunde și au decis în cele din urmă să se căsătorescă în Marea Finală a sezonului 6 Mireasa.

Mireasa, sezonul 7. Ce a apărut pe contul lui Zain după eliminare. Mesajul postat de fostul concurent după ieșirea din c... Mireasa, sezon 7. Ce a postat Giulia după ce Zain a fost eliminat din casa Mireasa. Ipostaza în care s-a filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x