Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Cum arată Giovana, într-o fază avansată a sarcinii. Cum s-a fotografiat alături de Sese

Giovana și Sese mai au foarte puțin timp până vor deveni părinți. Recent, cei doi câștigători ai sezonului 5 Mireasa au publicat pe rețelele sociale o fotografie împruenă, spre încântarea fanilor.

Colaj cu Sese și Giovana Galerie
Sese și Giovana, foștii concurneți Mireasa, vor deveni părinți în curând | Antena 1

Sese și Giovana publică rar imagini pe rețelele sociale, iar fanii s-au bucurat să-i vadă împreună, cu zâmbetul pe buze. Giovana mai are puțin și va aduce pe lume o fetiță, care promite să le însenineze zilele ei și soțului său.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Sese și Giovana se bucură de vacanța mult dorită la Londra. Cum s-au pozat

Cum s-au fotografiat Sese și Giovana, foștii câștigători de la Mireasa, sezon 5

Fotografia postată de cei doi pe rețelele sociale este realizată după sărbătorile pascale.

Citește și: Mireasa sezon 5. Sese și-a tatuat chipul Giovanei pe braț. Tânăra a postat imaginile în social media

În imaginea publicată de Sese și Giovana pe Instagram, cei doi apar zâmbind cu gura până la urechi.

Sese și Giovana sunt mai fericiți ca niciodată de când au aflat că urmează să devină părinți. La doar câteva luni de la Marea Finală a show-ului matrimonial, cei doi și-au anunțat susținătorii că vor avea o fetiță.

De-a lungul competiției, concurenții au cucerit telespectatorii cu frumoasa lor poveste de dragoste care a început în casa Mireasa. Aceștia au întâmpinat situații dificile în emisiune, însă au trecut peste ele și au ajuns să se se căsătorească în Finala sezonulii 5 Mireasa și chiar să câștige marele premiu de 40.000 de euro.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. Cum s-au afișat cei doi în mediul online

Anunțul că Giovana este însărcinată a uimit pe toată lumea! Sese a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu au făcut publică vestea sarcinii imediat ce au aflat.

„Suntem foarte bine, noi am ales să dăm vestea asta mai târziu pentru ca am zis ca primele 3 luni să ținem pentru noi, am vrut să fim siguri că totul este bine. Am făcut anunțul acum cu ocazia a 7 luni de la cererea în căsătorie și am zis că e un moment prielnic să postăm”, a mărturisit fostul concurent al sezonului 5 Mireasa, potrivit spynew.ro.

De asemenea, tânărul a dezvăluit că își doreau foarte mult un copil, lucru care s-a întâmplat în cele din urmă: ”Noi ne doream foarte mult să devenim părinți, din casa Mireasa ne doream, dar nu am zis imediat ce am ieșit din casa Mireasa că hai să lucrăm pentru un bebe. Am zis că atunci când va vrea Bunul Dumnezeu să ne dea, atunci e bine venit pentru noi. Ne-am bucurat foarte tare”

Cum au reacționat Sese și Giovana din sezonul 5 Mireasa când au aflat că vor avea un copil

Sese a povestit, de asemenea, cum a fost începutul sarcinii pentru Giovana.

„Vom avea o fetiță. Giovana e foarte bine, pe parcursul sarcinii până acum nu a avut grețuri, se aștepta să aibă băiețel în prima fază că se spune că dacă nu ai grețuri sau stări de rău e băiețel. Pofte are mai mult de dulce, dar altceva nu.

Încă nu știm numele, numele pe care l-am pronunțat în emisiune va rămâne. Noi atunci am zis Selina. Avem emoții constructive, nu avem nicio teamă. Totul va fi ca la carte. Îți dai seama că la primul copil nu știi de la ce plânge, dar o să ne dăm seama, la al doilea o să fim pregătiți și mai bine”, a mai povestit Sese, conform sursei citate mai sus.

De asemenea, concurentul sezonului 5 Mireasa a dezvăluit modul în care au aflat că o să devină părinți pentru prima oară: „Ea zicea că parcă a mai pus pe ea, dar niciodată nu s-a îngrășat, și a zis că hai să luăm un test de sarcină. Prima oară a apărut o liniuță și am zis că uite nu, iar imediat a apărut și a doua, m-am bucurat, am început să cânt prin casă. Eram foarte fericiți”, a povestit Sese.

Mireasa sezon 7, 21 aprilie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa, sezon 6. Gestul făcut de Valentin, la o lună de când a confirmat despărțirea de Gabriela. Ce a postat în mediul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x