Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Valentin spune că el și Gabriela nu mai sunt soț și soție. Ce replică a dat mesajului postat de fată

Valentin susține că el și Gabriela au divorțat oficial. Acesta a dat și o replică mesajului postat de fosta soție, care spune că a plecat de acasă după ce l-a jignit și că nu se implică în ceea ce privește copilul lor nenăscut.

colaj de imagini cu gabriela si valentin de la mireasa sezon 6 dupa divort Galerie
Valentin susține că el și Gabriela au divorțat oficial. Acesta a dat și o replică mesajului postat de fosta soție, care spune că a plecat de acasă după ce l-a jignit și că nu se implică în ceea ce privește copilul lor nenăscut. | Antena 1

Într-o serie de întrebări, pe Instagram, Valentin a încercat să facă lumină în privința căsniciei eșuate cu Gabriela de la Mireasa sezon 6.

El a confirmat că au divorțat oficial și a dat de înțeles că nu doar o jignire a dus la încheierea relației lor. Mai multe detalii în rândurile următoare:

Valentin spune că el și Gabriela nu mai sunt soț și soție. Ce replică a dat mesajului postat de fată

Întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a spus: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

De asemenea, el a dezvăluit că știa de sarcină înainte să plece de la Sibiu și să se încheie relația cu Gabriela. În plus, fostul concurent spune că este și va fi alături de Gabriela când va naște. Totuși, ea neagă în mesajul postat pe contul ei de Instagram.

”Nu pot urmări un cont care mă blochează”, a afirmat el când cineva a întrebat de ce nu o mai urmărește pe Gabriela pe conturile de socializare.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul Gabrielei despre despărțirea de Valentin. De ce spune că a plecat tatăl copilului ei de acasă

Întrebările nu s-au oprit. ”Care e cea mai mare aberație auzită de despărțirea voastră?”, a vrut cineva să știe și fostul concurent de la Mireasa s-a conformat: ”Că m-am întors la fosta, care ce crezi? Nici măcar nu e fosta”.

După ce Gabriela a spus că motivul despărțirii a fost o jignire din partea ei, în urma căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu, el a afirmat: ”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.

Acuzat că nu se implică, având în vedere că îi poartă în pântece copilul, Valentin s-a rezumat la a spune: ”Da, Gabriela spune”. El a mai adăugat că au existat semne, încă din emisiune, că relația lor nu va merge.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce mesaj a postat doamna Flori când au început să apară zvonurile despre despărțirea dintre Gabriela și Valentin

”Regreți decizia de a veni la București după ce v-ați certat?”, a mai întrebat cineva. ”Nu, este o decizie grea, dar corectă”, a venit răspunsul fostului soț al Gabrielei. Ba mai mult, el a răspuns afirmativ când un alt urmăritor a întrebat dacă ar acorda o a doua șansă cuiva care l-a jignit la nervi.

Despre copilul lor nenăscut, Valentin a povestit că a fost fericit să afle de sarcină și că îi tremurau picioarele. Totuși, consideră că e ”foarte greșit să păstrezi o relație strict pentru copil”.

Ca replică la postarea Gabrielei, despre care am scris AICI, Valentin a zis: ”Fiecare are dreptul la o opinie”.

Valentin, un nou mesaj despre el și Gabriela

În cursul dimineții de 27 aprilie, Valentin a venit cu noi explicații. El spune că sarcina decurge normal și că fosta sa soție, Gabriela, e provocată de susținătoarele sale:

”Nu-mi pasă de înjuriile voastre, de blestemele voastre și mai ales de invențiile voastre. Referitor la sarcină, stați liniștiți, este foarte bine și așa a fost tot timpul, cel puțin așa mi s-a spus la ultimul control.

Dacă voi ați pleca la o înjurătură la nervi a partenerei/partenerului, înseamnă că și eu am făcut-o. Dacă voi nu ați face-o, oare eu am făcut-o?

Ca și răspunsurile de aseară, mulți le-au citit, puțini au înțeles. În continuare vreau să vă spun că nu eu am provocat-o pe Gabriela, ci voi, ”fanaticele frustrate” care aveți 10 conturi fake, care vă faceți pagini de Youtube și de Instagram doar să atrageți mai multe persoane (vizualizări).

Tot ce faceți voi, îi faceți rău Gabrielei, nu mie. Vă las în continuare cu invențiile și părerile voastre, nu stau să dau răspuns la fiecare inepție și minciună. Nu-mi mai duceți grija fiindcă o fac eu pentru mine, aveți grijă mai bine de voi și de familiile voastre”.

Mireasa, sezon 7. Antonio și Giulia au vorbit despre planuri de viitor. Psihologul a observat un detaliu care l-a „intri... Raluca și Alex de la Mireasa, ipostaza inedită în care s-au pozat împreună, după zvonurile că vor deveni părinți. Mesaju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x