Antena Căutare

Cum se recuperează Gabriela de la Mireasa 6 după naștere. Fosta soție a lui Valentin și-a dezvăluit secretul pentru a arăta bine

Gabriela din sezonul 6 Mireasa le-a spus susținătorilor la ce truc apelează pentru a se recupera din punct de vedere fizic, după ce a născut.

Colaj cu Gabriela de la Mireasa Galerie
Gabriela din sezonul 6 Mireasa le-a spus susținătorilor la ce truc apelează pentru a se recupera din punct de vedere fizic, după ce a născut | Antena 1

Gabriela din sezonul 6 Mireasa le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele sociale la ce trucuri apelează pentru a se recupera după sacină. Fosta soție a lui Valentin a fost foarte discretă atât în perioada sarcinii, cât și după ce a născut, însă în ultima perioadă a publicat câteva imagini cu chipul său, iar cei care au văzut fotografiile au putut observa cât este de frumoasă.

Citește și: Ce mai face Valentin Harle de la Mireasa 6. Ce poză a publicat, la 3 săptămâni după ce Gabriela a apărut cu un cărucior de copil

Gabriela Pițigoiu, trucuri de frumusețe. Ce a dezvăluit fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa

Gabriela le-a dezvăluit susținătorilor săi că poartă un corset modelator pentru a se recupera după sarcină:

„Modelează talia, ajută la pierderea în greutate, corectează postura și te scapă de durerile de spate, ajută la recuperarea postnatală, corsetul ajută la redefinirea siluetei, mai ales când este combinat cu o alimentație echilibrată. Prin compresie, poate ajuta la controlul apetitului (scade apetitul în timpul purtării) și evitarea gustărilor nesănătoase și a meselor în afara programului alimentar”, le-a explicat Gabriela celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Cum arată Gabriela după ce a născut. Fosta soție a lui Valentin strălucește

De curând, Gabriela a publicat o fotografie în care se observă un cărucior de copil.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela, nou mesaj cu subînțeles, la scurt timp după ce a postat o poză care le-a dat de gândit susținătorilor

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate. De asemenea, acesta a mai declarat că fosta lui soție este însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Maria și Antonio, câștigătorii Mireasa 7, le-au dat de înțeles fanilor că s-au despărțit. Ce mesaje au transmis cei doi... Ce mai face și cum mai arată Andrada de la Mireasa după absența ei din mediul online. Cum s-a poza în costum de baie la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x