Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Miruna a rupt logodna cu Cosmin și nu-și mai dorește relația: ”Nu-l iubesc îndeajuns cât să continui”

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 nu mai formează un cuplu. Tânăra a decis să pună punct relației pentru că între familiile lor există tensiuni.

colaj de imagini cu miruna si cosmin dupa ce s-au despartit Galerie
Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 nu mai formează un cuplu. Tânăra a decis să pună punct relației pentru că între familiile lor există tensiuni. | Antena 1

”Nici pe părinții tăi nu vreau să-i cunosc vreodată”, i-a zis doamna Adriana Mirunei în pauza de publicitate. ”Foarte bine, nici nu veți avea ocazia”, a replicat concurenta.

”Gata, m-am făcut destul de râs aici din cauza ta”, a subliniat mama lui Cosmin. Ea i-a zis fiului că nu vrea să intervină între ei. Curând, Miruna îl anunța pe Cosmin că nu dorește să se mai căsătorească: ”Realizez din ce în ce mai tare că era o greșeală dacă mă căsătoream. Trebuia să o încheiem mai devreme. Nu e vorba că mi-a deschis tata lucrurile. Faptul că m-am gândit pe toate materialele astea ce să fac cu inelul, să-l predau sau ce să fac, e clar că... nu e ce trebuie din partea mea. Nu mai simt nimic. Vreau doar ăsta și să mă consider singură.”

Miruna nu-și mai dorește relația cu Cosmin: ”Nu-l iubesc îndeajuns cât să continui”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Miruna și Cosmin au fost întrebați care e statusul relației lor: ”Nu știu, chiar nu știu să vă spun cum suntem. Deja a pus inelul în cutie”, a spus Cosmin.

”Nu mai suntem împreună”, a afirmat și Miruna, iar Cosmin a precizat faptul că a fost decizia fostei lui logodnice.

”Simt că e mai sănătos pentru mine să pun punct aici și să nu... Pur și simplu, faptul că îmi este rău de astăzi și nu doar astăzi îmi este foarte rău și mă consum foarte tare. Pun în balanță, au fost mai multe clipe în care m-am consumat decât clipe de fericire și cred că este mai sănătos pentru mine să pun punct acum. Am fost afectată de ambele părți, cu tot ce s-a întâmplat din partea familiilor și după apelul tatălui meu, dacă eu m-am gândit timp de două ore doar ce să fac cu inelul, cum să-l predau și cui...

Mie mi-a fost clar în momentul acela că din partea mea nu există atât de multă iubire încât eu să continui această relație. Nu cred că e corect față de el. Îmi asum eu tot, și despărțirea și tot ce e mai rău. Nu-l iubesc suficient cât să continui relația. Prin faptul că renunț la relație, îmi e clar...”, a mai explicat Miruna de la Mireasa sezon 6.

Doamna Adriana a spus că avea bănuieli și i s-a confirmat totul prin faptul că Miruna a renunțat la Cosmin atât de ușor.

Cosmin: ”Vă dați seama că nu îmi convine. Persoana pe care o iubesc și care am crezut că mă iubește, cel puțin la fel de mult, a renunțat. Nu vreau să-i dau vreo vină... Motivul e legat de familiile noastre”.

Un nou sezon de Mireasa: Confesiuni se poate urmări pe AntenaPLAY. Ce pot vedea fanii show-ului matrimonial... Mireasa, sezon 6. Imagini cu Andrei și doamna Laura din momentul plecării din competiție. Ce i-a spus băiatul Ingăi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x