Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Raluca comentează zvonurile potrivit cărora ea și Alex s-au despărțit și explică de ce a plâns după Finală

Raluca de la Mireasa sezon 6 a făcut primul live pe Instagram, după ce ea și Alex s-au cununat civil în Finală. Aceasta a comentat zvonurile potrivit cărora ea și Alex s-au despărțit și a explicat de ce a plâns după Finală.

alex si raluca la finala mireasa sezon 6 Galerie
Raluca de la Mireasa sezon 6 a făcut primul live pe Instagram, după ce ea și Alex s-au cununat civil în Finală. Aceasta a comentat zvonurile potrivit cărora ea și Alex s-au despărțit și a explicat de ce a plâns după Finală. | Antena 1

Raluca a făcut un live în care a demontat toate zvonurile apărute în ultima perioadă. Fata spune că a petrecut timp cu familia, motiv pentru care nu a postat nimic în social media în zilele de după Finala Mireasa sezon 6.

Raluca comentează zvonurile potrivit cărora ea și Alex s-au despărțit și explică de ce a plâns după Finală

”În legătură cu Alex, nu știu de unde au pornit aceste zvonuri. Poate doar prin faptul că nu am postat, dar vă spun sincer că nu am ieșit din casă, am stat mai mult în pijamale și ne-am bucurat unii de ceilalți. Nu ne-am despărțit, este cu mine aici, așa că-l invit și pe el. Nu mai ținem lumea în suspans. Singura preocupare este să ne schimbăm cât mai repede documentele pentru a călători și să ne facem și noi o săptămână, două de miere. Apoi vrem să ne căutăm chirie și să ne căutăm de muncă.”, a zis Raluca în primul live de după Finala Mireasa sezon 6.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Momentul în care Gabriela Cristea a simțit că îi stă inima în loc la o emisiune în direct

”În legătură cu plânsul, am auzit zvonuri și în legătură cu plânsul. În momentul în care ne-am luat la revedere de la staff, nu știu dacă era în ultima pauză publicitară de la Capricii sau la final, sincer nu mai rețin... am avut câteva persoane din staff pe care le-am îmbrățișat, ne-au felicitat și da, mi-au dat câteva lacrimi pentru că sunt niște oameni minunați, care au fost alături de noi în această perioadă. Au fost părinți, frați, psihologi pentru noi și e trist că ne-am despărțit de ei. Asta a fost singurul motiv”, a mai explicat fata.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Raluca a fost sigură ce vrea: un bărbat sigur, stabil financiar, cu care să formeze o familie.

Deși a încercat să-i cunoască pe tinerii de la Mireasa sezon 6, fata a înțeles rapid că niciunul nu este potrivit pentru a îi sta alături pentru tot restul vietii.

Alex a intrat la o lună de la startul competiției și i-a atras atenția Ralucăi cu fizicul său, după cum a mărturisit aceasta ulterior.

Nu avea să treacă mult până când el recunoștea că ea este cea care i-a atras atenția și pe care dorește să o cunoască. Deși se aștepta să fie greu să o cucerească, nici nu-și imagina că Raluca va fi atât de reticentă.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au spus ”DA”. Cum sună jurămintele lor și ce au spus în fața primarului

Încă de la începutul interacțiunii lor, Alex i s-a părut diferit, iar asta i-a ridicat semne de întrebare. Deși l-a supus la mai multe teste, după o lună și o săptămână de cunoaștere, într-un moment de vis, Alex și Raluca s-au sărutat.

Evident, ”Olaf”, așa cum s-a numit ea, nu s-a topit pe loc și Alex a fost nevoit să depună mult efort pentru a o cuceri pe femeia de care se declara îndrăgostit.

Lucrurile au decurs frumos între ei, în ciuda repetatelor momente în care Raluca îl ”certa” pe iubitul ei în diferite situații. Însă vacanța de la Viena a fost cea care i-a schimbat complet pe amândoi.

Alex s-a relaxat și Raluca, cea care acum îi era logodnică, părea că s-a convins de faptul că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Fata s-a declarat încântată de băiatul pe care l-a descoperit în afara casei Mireasa și de atunci s-a concentrat doar pe povestea lor de dragoste.

În ciuda faptului că au existat tensiuni în cuplul lor, ei au reușit să le depășească și s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 5. Cum au fost filmați Anda și Leo de Crăciun: ”Te iubesc”... Mireasa, sezonul 6. Cum s-au fotografiat Paul și Roxana, după ce s-au căsătorit în Finală. Ce a publicat tânărul pe Inte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x