Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 1 februarie 2023. Încălcare de regulament. Ce a anunțat Simona Gherghe după ce Denisa a vorbit despre vot

În emisia live de Mireasa de pe 1 februarie 2023 Simona Gherghe a anunțat „cea mai blândă sancțiune” pentru o încălcare de regulament.

Colaj cu Denisa și Simona Galerie
Denisa a încălcat regulamentul Mireasa, vorbind despre nominalizări | Antena 1

După task-ul cheilor 3 băieți au petrecut timp în casa fetelor: Vlad o oră și jumătate, Bogdan o oră și Mihai jumătate de oră. În acest timp, Denisa i-a mărturisit lui Bogdan că își dorește să plece acasă și l-a rugat să-i determine pe băeți să o voteze la următoarea nominalizare de fete, fapt care este interzis, potrivit regulamentului.

Simona Gherghe a dat „cea mai blândă sancțiune” pentru o încălcare de regulament

În emisia live de Mireasa, Simona Gherghe a dat „cea mai blândă sancțiune”:

„Bogdan nu o poate vota pe Denisa. E regula de aur. Nu vorbim despre nominalizări. Votați așa cum credeți voi. Nu cerem, nu influențăm”, a spus Simona Gherghe.

„Nu uitasem ce ați spus, doar că eram foarte supărată”, a răspuns Denisa.

Astfel, la următoarea nominalizare de fete, Bogdan nu va avea voie să o nominalizeze pe Denisa.

Hatice, cu ochii în lacrimi, din cauza incertitudinii pe care i-o oferă Mihai

În timp ce cei trei băieți au stat în casa fetelor au existat apropieri între Irina și Bogdan, dar și între Mihai și Hatice, fata simțind nevoia să-și sprijine capul pe umărul băiatului.

„Simțeam nevoia să stau lângă el. Nici eu nu vreau să mă arunc. Dar măcar să înțeleg dacă e cazul să mă îndrept spre el”, i-a mărturisit apoi Hatice Sabrinei.

În emisia live, lui Hatice i-a curs o lacrimă, precizând că îi pare rău pentru cuvintele tăioase pe car ei le-a adresat lui Mihai la începutul competiției.

„M-a deranjat ce au spus fetele la început. Eu nu am jignit”, a spus Mihai, în timp ce Hatice își ștergea lacrimile.

Vlad de la Mireasa a spus că o place pe Cătălina

De asemenea, în acest timp Vlad i-a mărturisit lui Hatice că o place pe Cătălina.

„Îmi place energia lui, îmi place să fie în preajma mea”, a spus fata după mărturisirea băiatului, precizând totși că nu vrea să se grăbească.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Momente de tensiune în casa băieților. Andrei, în centrul unui nou conflict

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Fratele lui Andrei a intervenit în direct, după conflictele tânărului cu băieții. Ce sfat i-a dat... Mireasa sezon 7, 1 februarie 2023. Dani, luat la întrebări de concurenți. Ce mărturisiri a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x