Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 1 februarie 2023. Dani, luat la întrebări de concurenți. Ce mărturisiri a făcut

Dani, noul concurent din sezonul 7 Mireasa, a avut mai întâi discuții cu băieții, iar apoi a petrecut noaptea în casa fetelor. 

Colaj cu Dani Galerie
Dani de la Mireasa a mărturisit că a avut o relație cu o femeie cu aproape 15 ani mai mare | Antena 1

Băieții au vrut să afle despre Dani dacă a avut o relație cu o femeie mai matură. Astfel, tânărul a spus că a fost cu o femeie mai mare decât el, iar mama lui știe: „Avea 35-36 de ani și eu aveam 21. Are copil”.

Alex i-a adresat o întrebare incomodă noului coleg:

„Există posibilitatea să intre cineva în direct să te denigreze?”, iar răspunsul său a fost:

„Nu cred că este cazul să intre. Cumva am intrat asumat 99%”.

Dani a petecut noaptea în casa fetelor de la Mireasa

Ulterior, Dani a petrecut timp cu fetele, iar cele mai multe întrebări le-a primit de la Denisa și Irina. Tânărul nu a vrut să spună care sunt cele două fete înalte care i-au atras atenția, însă în emisia live de pe 1 februarie de Mireasa, noul concurent a spus că deja și-a schimbat preferințele.

„Am văzut și cine de cine e interesat. Cine vrea să comunice”, a spus Dani.

Simona Gherghe a făcut o glumă în emisia live de Mireasa:

„V-au selectat la casting în funcție de cine a avut o relație cu o doamnă cu 10-15 ani mai mare?”

„Curiozitatea, adrenalina, experiența”, au răspuns concurenții care au avut relații cu femei mai mature.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Momente de tensiune în casa băieților. Andrei, în centrul unui nou conflict

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 1 februarie 2023. Încălcare de regulament. Ce a anunțat Simona Gherghe după ce Denisa a vorbit despre v... Mireasa sezon 5. Alina, surpriză de proporții pentru Valentin. Ce gest superb a făcut pentru soțul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x