Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. ”Ar trebui să punem un avertisment de 18+”. Hatice și Mihai, protagoniștii unor momente incendiare

Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7 au ridicat gradele în cronometru în timpul petrecerii. Cei doi au fost la un pas să treacă la următorul pas al relației lor.

colaj de imagini cu hatice si mihai de la mireasa sezonul 7 Galerie
Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7 au ridicat gradele în cronometru în timpul petrecerii. Cei doi au fost la un pas să treacă la următorul pas al relației lor. | Antena 1

La party, între Mihai și Hatice pasiunea a atins cote maxime. ”E seara noastră? Azi se sparge gheața?”, a zis Mihai în timp ce o săruta și atingea pe iubita lui.

El a avertizat-o ce-i va face într-o zi. După ce s-au răcorit afară, ei s-au retras în dormitorul băieților. „Ce e în mintea ta acum?”, a vrut să știe concurentul. ”Să mă bag sub pătură”, a răspuns fata. El i-a zis să se bage sub pătură.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. Irina, din brațele lui Zain în ale lui Antonio. Ultimul spune că i-ar fi răspuns la sărut

Hatice și Mihai, protagoniștii unor momente incendiare

”Dacă stinge lumina, sub pătură mă bag”, a mai spus Mihai. Lumina s-a stins și el a continuat ”Hai sub pătură. Treci sub pătură”. Hatice s-a amuzat și nu s-a conformat. ”Nu mai ai tupeu acum”, a venit replica băiatului.

Câteva minute mai târziu, s-au ridicat din pat și au remarcat că era întoarsă camera. Tinerii și-au făcut griji apoi că poate se interpretează.

Ei au ieșit din casă și au fumat. Apoi s-au întors în dormitor. ”Mă iubești?”, a întrebat Hatice. Mihai a părut deranjat și fata a vrut să știe dacă are nervi. ”Trebuia să-i lași pe Dani și Daiana, poate ei se simțeau mai bine”, a concluzionat el.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. I-a interzis Hatice sau nu Mariei să mănânce paste? Ce s-a întâmplat, de fapt, între ele

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. Irina, din brațele lui Zain în ale lui Antonio. Ultimul spune că i-ar fi răspuns la sărut... Mireasa sezon 7. Momente amuzante cu Antonio. Amețit de cantitatea de ”suc” consumată la party, a căzut și l-a ”certat” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Citește și
Ultimele știri
x