Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. Irina, din brațele lui Zain în ale lui Antonio. Ultimul spune că i-ar fi răspuns la sărut

Irina a dansat la party atât cu Zain și Antonio de la Mireasa sezon 7. Aceasta s-a lăsat pupată de Antonio pe obraz și a mers la Zain, care dormea, și l-a strâns în brațe.

colaj de imagini cu zain, antonio si irina la party Galerie
Irina a dansat la party atât cu Zain și Antonio de la Mireasa sezon 7. Aceasta s-a lăsat pupată de Antonio pe obraz și a mers la Zain, care dormea, și l-a strâns în brațe. | Antena 1

La petrecere, Irina a dansat atât cu Antonio, cât și cu Zain. Totuși, în baie, i-a zis Mariei că-l place pe Zain. Ceva momente mai târziu, finalul petrecerii o găsea în patul lui Zain. Fata s-a așezat în pat, l-a luat în brațe și și-a sprijinit chipul de fața lui.

Irina și Zain, îmbrățișați în pat

În emisia live Mireasa, din 1 mai 2023, cei doi au explicat cele întâmplate la petrecere.

”Și când am deschis ochii, ea vorbește și eu se uită. Nu îmi amintesc tot. La final am zis eu n-am pierdut drumul, știu ce vreau. Nu vreau greșit, n-am greșit nimic față de ea.”, a zis Zain.

Întrebat dacă i s-a părut că Irina s-a dat la el, a spus: ”Nu știu.” Fata spune că nu a fost așa: ”Nu a fost nicio intenție. Și așa îl îmbrățișam și vorbeam. Nici atunci nu le gândeam ca intenții. Eram, vă iubesc pe toți, ești băiat deștept. Nu m-am apropiat și nu m-am dat la Zain. E din cauza sucului că ne îmbrățișam. Nici cu Antonio nu am vrut să mă sărut”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. I-a interzis Hatice sau nu Mariei să mănânce paste? Ce s-a întâmplat, de fapt, între ele

Antonio spune că i-ar fi răspuns la sărut Irinei

Mai târziu, Irina și Maria aveau o nouă discuție. Irina îi spunea celeilalte că dacă voia să-l sărute pe Antonio, ar fi făcut-o la party din seara aceea.

În live, Antonio a zis că nu ar fi fugit dacă Irina l-ar fi sărutat. El a explicat că nu are nicio relație serioasă și că, de asemenea, în starea de ebrietate în care era, era posibil să facă orice. Mai multe detalii în materialul video de mai jos.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. ”Ar trebui să punem un avertisment de 18+”. Hatice și Mihai, protagoniștii unor momente incendiare

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. I-a interzis Hatice sau nu Mariei să mănânce paste? Ce s-a întâmplat, de fapt, între ele... Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. ”Ar trebui să punem un avertisment de 18+”. Hatice și Mihai, protagoniștii unor momente inc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x