Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. Giulia, sigură că Maria îi e rivală: ”Aș fi complet dezamăgită dacă s-ar apropia”. Ce a făcut Antonio

La plecare, Giulia a afirmat că ar fi dezamăgită de Antonio dacă fosta iubită, Maria, s-ar apropia de ea. Ce a făcut băiatul după ce Giulia a fost eliminată.

colaj de imagini cu giulia, antonio si maria de la mireasa sezon 7 Galerie
La plecare, Giulia a afirmat că ar fi dezamăgită de Antonio dacă fosta iubită, Maria, s-ar apropia de ea. Ce a făcut băiatul după ce Giulia a fost eliminată. | Antena 1

După ce Simona Gherghe a anunțat că publicul a decis ca Giulia să părăsească competiția, ea și Antonio au oferit declarații la cald.

Giulia, sigură că Maria de la Mireasa sezon 7 îi e rivală

”Nu vreau să intre în discuții cu cine a rămas aici, mă refer la fetele singure”, a zis Giulia la testimonial, după ce a fost eliminată de la Mireasa sezon 7.

”Nu știu exact ce voi face, nu simt să vorbesc cu cineva sau să intru într-o cunoaștere. Cred că ar fi mult mai bine dacă intram de la început într-o cunoaștere.”, a zis și Antonio. El spunea că e sigur de faptul că Maria se va apropia de el.

”Aș fi complet dezamăgită de Antonio dacă Maria s-ar apropia de el. Nu aș vrea să mai continuăm nimic”, reitera Giulia.

”Lui Zain nu vreau să-i spun nimic. Am rămas dezamăgită de el. În casă există falsitate. Irina e falsă”, a mai adăugat Giulia.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. ”Ar trebui să punem un avertisment de 18+”. Hatice și Mihai, protagoniștii unor momente incendiare

Ce au discutat Maria și Antonio de la Mireasa sezon 7

În emisia live din 1 mai 2023, Maria a afirmat că ea și Antonio au mai vorbit.

După această afirmație, a urmat un material în care Maria și Irina vorbeau despre el. Fata spunea că e de părere că el trece printr-o perioada dificilă în competiție. Antonio a ascultat totul cu capul plecat.

Tânăra a recunoscut că Antonio nu îi e indiferent și că i-a trimis inclusiv mâncare. Băiatul spune că nu vor interacționa decât strict pentru un salut politicos și că a luat doua două linguri din pastele trimise de fosta iubită.

Întrebat de ce a trimis priviri cu subînțeles colegilor de competiție, el a zis: ”Aștept să mai treacă timpul. Nu vreau să mai spun lucruri nefondate. Nu lucruri urâte, a încercat să găsească o explicație, dar am fost destul de explicit”.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 5. Yana sărbătorită cu un buchet imens de flori. Cum și-a făcut apariția fosta parteneră a lui Andrei... Ce mai face și cum mai arată Alina Rusu de la Mireasa. S-a filmat fără make-up pe ten. Ce a postat pe internet despre fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x