Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 12 iunie 2023. Vlad și Cătălina s-au logodit. Imagini cu cererea în căsătorie

Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Iată momentul emoționant cu logodna celor doi.

catalina si vlad in timp ce baiatul o cere in casatorie Galerie
Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Iată momentul emoționant cu logodna celor doi. | Antena 1

Îmbrăcată în prințesă, Cătălina a apărut în fața lui Vlad. Acesta, în timp ce purta un costum de cavaler, o aștepta sub o poartă din flori.

Ea credea că filmează un spot publicitar, nici nu se gândea că va fi cerută în căsătorie.

Vlad și Cătălina s-au logodit. Imagini cu cererea în căsătorie

După ce a filmat cu Maria, Cătălina a urcat scările și l-a văzut pe iubitul ei.

”Ce cauți aici? Nu cred..”, a zis Cătălina, surprinsă să îl întâlnească. ”Probabil săptămâna asta m-am comportat ciudat, dar am avut un motiv. Vreau să-ți spun că te iubesc rău de tot și că... Vreau să fii soția mea”, a zis Vlad.

”Da”, a zis Cătălina. Ambii au fost foarte emoționați, Vlad fiind copleșit de tot ceea ce simțea. Emoțiile nu se opreau aici, Cătălina își revedea mama după 5 ani de zile.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Iza și Blaze au devenit părinții unei fetițe. Mesajul pe care fostul concurent l-a scris în mediul online

”Poftim, nu cred”, a zis fata și și-a îmbrățișat mama. Curând, mai multe rude s-au alăturat. Bunicul Cătălinei, părinții au fost acolo pentru cei doi tineri.

Despre reîntâlnirea cu mama, Cătălina a explicat în live că nu se aștepta. 5 ani nu s-au văzut cele două.

”Aveam foarte multă adrenalină. Nu mi-a venit să cred. Tot momentul ăla... Era prietena mea, sora mea, nepoata. A venit din Anglia cu tot cu nepoata. Familia lui Vlad”, a explicat Cătălina în live.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 3. Iza și Blaze au devenit părinții unei fetițe. Mesajul pe care fostul concurent l-a scris în mediul o... Mireasa sezon 6, 12 iunie 2023. Cum au sărbătorit Vlad și Cătălina logodna. Imagini de la hotel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x