Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 12 iunie 2023. Cum au sărbătorit Vlad și Cătălina logodna. Imagini de la hotel

Vlad și Cătălina au sărbătorit logodna la hotel. Cei doi tineri și-au spus ”DA” într-un cadru de vis, iar familia le-a fost alături.

vlad si catalina in camera de hotel dupa logodna Galerie
Vlad și Cătălina au sărbătorit logodna la hotel. Cei doi tineri și-au spus ”DA” într-un cadru de vis, iar familia le-a fost alături. | Antena 1

După ce a surprins-o cu un inel superb și i-a spus ”DA”, Cătălina și Vlad au mers la hotel. Cei doi tineri au sărbătorit logodna fără camere și microfoane. Iată imaginile:

Cum au sărbătorit Vlad și Cătălina logodna. Imagini de la hotel

După ce și-au salutat familiile, Vlad și Cătălina au mers la hotel pentru a sărbători logodna. Cei doi au fost foarte veseli a doua zi dimineața, deși băiatului i se citea oboseala pe chip.

”A fost minunată seara. A fost minunat să dormim împreună. Cred că seara asta a fost cea mai frumoasă de când suntem un cuplu.”, a zis Cătălina.

Citește și: Mireasa sezon 7, 12 iunie 2023. Vlad și Cătălina s-au logodit. Imagini cu cererea în căsătorie

Vlad a explicat că i-a ajutat faptul că sunt aproape de casă. ”Mi se pare că ne-a uitat mult mai mult. Dacă era afară, nu ne-ar fi unit așa.”, a afirmat fata.

”100% e puțin spus. Suntem fericiți mai mult. Sunt atât de zen încât nu o să bag nimic în seamă”, a mai adăugat Cătălina. La întoarcere, ei au fost întâmpinați de ceilalți concurenți. S-au auzit țipete și aplauze, iar tinerii au sărit să îi îmbrățișeze.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 12 iunie 2023. Vlad și Cătălina s-au logodit. Imagini cu cererea în căsătorie... Mireasa sezon 7, 12 iunie 2023. Andrei, mesaj pentru fostul iubit al Simonei, după ce aceasta a primit un bilet și flori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x