Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 13 iunie 2023. Antonio și Maria s-au logodit. Cererea a fost una spontană, fără pregătiri

Antonio și Maria s-au logodit la date-ul pe care l-au avut în cursul zilei de 13 iunie 2023. Iată ce au povestit cei doi.

antonio si maria de la mireasa in timp ce zambesc Galerie
Antonio și Maria s-au logodit la date-ul pe care l-au avut în cursul zilei de 13 iunie 2023. Iată ce au povestit cei doi. | Antena 1

”Vă anunț oficial că Antonio a cerut-o astăzi pe Maria”, a zis Simona Gherghe. ”Am zis DA”, a afirmat Maria.

”În astea trei zile m-am gândit că vreau să o cer și am zis să nu mai stau să-mi fac atâtea planuri”, a explicat Antonio.

Citește și: Mireasa sezon 7, 13 iunie 2023. După vizita atipică a familiei lui Roberto, tatăl lui Dani a ținut să intervină telefonic

Antonio și Maria s-au logodit. Cererea a fost una spontană, fără pregătiri

”Era să leșin acolo”, a afirmat Antonio. Maria a zis că băiatul tremura și i-a zis că o iubește. Cei doi tineri vor merge la hotel în seara aceasta.

”Am rămas șocată. La un moment dat, m-am uitat și am întrebat ”Antonio, pe bune”?”, a povestit Maria.

”M-am așezat în genunchi, am întrebat dacă vrea să fie soție. Ea întreba e pe bune, eu ziceam da. M-a întrebat: ”Dacă e pe bune, de ce inelul nu e...”.”, și-a amintit Antonio.

Maria a zis că nu se aștepta și că nici acum nu-i vine să creadă. ”A fost superb, cu toată lavanda. Nu mă așteptam. A fost mai frumos decât mi-am imaginat eu.”, a precizat fata.

Întrebați dacă se vor căsători, ambii au răspuns afirmativ. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 13 iunie 2023. După vizita atipică a familiei lui Roberto, tatăl lui Dani a ținut să intervină telefoni... Mireasa sezon 7. Doamna Loredana a părăsit casa. Cum explică Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x