Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 13 martie 2023. Dima și Sabrina, discuție despre părerile mamelor: „Pare că mă cerți”

Dima și Sabrina au avut o discuție, despre reacțiile mamelor sale. Băiatul i-a spus iubitei sale că l-a deranjat faptul că mama ei nu i-a luat lui apărarea când oamenii din online l-au criticat.

Colaj cu Dima de la Mireasa și Sabrina Galerie
Dima și Sabrina au avut o discuție despre părerile mamelor lor | Antena 1

Dima i-a mărturisit Sabrinei că mama lui este deranjată pentru faptul că nu a crezut în el de la început. Sabrina l-a atenționat că „o ceartă” pentru ceva ce a spus mama ei.

„Mama mea a fost deranjată de un lucru. Că mama ta n-a crezut în mine de la început. Oarecum toată lumea dădea în mine. Mami tău i-a spus mamei mele că eu am făcut cuplu cu tine să ajung în Finală. Când toată lumea dădea în mine mama ta nu mi-a luat partea”, a spus Dima.

„Ea nu simte ce am simțit eu să își dea seama imediat. Dacă era să nu îți ia partea mi spunea să stau departe de tine. Mi-a zis doar să nu mă grăbesc. Dacă era să nu vrea spunea că nu e de acord”, i-a explicat Sabrina iubitului ei.

Dima către Sabrina: „Tu crezi că eu am făcut un cuplu cu tine să ajung în Finală?”

„Mă bucur că și-a schimbat impresia. Nu știu ce a făcut-o să-și schimbe părerea. Speram să-mi ia puțin partea la niște lucruri. Dacă nu mă interesa părerea mamei tale, nu-ți spuneam. Tu crezi că eu am făcut un cuplu cu tine să ajung în Finală?”, a spus Dima.

„Pare că mă cerți pentru ceva ce a făcut mama. Dacă așa credeam nu mai eram împreună”, a spus Sabrina.

„Am impresia că eu îți ascult supărările și îmi pasă și când îți spun și eu îmi spui că pare că te cert. Eu nu ridic tonul, nu fac nimic rău”, i-a spus Dima Sabrinei.

„Mi-a zis mama de 30 de ori să merg afară că nu mai poate. Mă sparge lumea afară. Vreau să aibă curaj să-mi spună în față”, a spus Dima în casa Mireasa.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 13 martie 2023. Alex și Maria s-au certat la petrecere: „Are un caracter josnic”... Mireasa, sezon 7. Cum s-au filmat și ce au transmis Andreea și Ionuț, la scurt timp după ce au părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x