Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 13 martie 2023. Alex și Maria s-au certat la petrecere: „Are un caracter josnic”

În timpul petrecerii de pe 11 martie 2023 de la Mireasa, Alex a avut un conflict cu Maria. Totul a pornit după ce fata i-a făcut semn să tacă pe ringul de dans, pentru că așa e regulamentul de la petreceri. 

Colaj cu Alex și Maria Galerie
În timpul petrecerii de pe 11 martie 2023 de la Mireasa, Alex a avut un conflict cu Maria | Antena 1

Alex s-a apropiat de Maria în timpul dansului, iar fata a făcut un gest care l-a supărat pe Alex. Ulterior, cei doi au avut o discuție aprinsă:

„Ai grijă la ce spui. Am vrut să te fac să te simți bine”, a spus Alex.

„Nu mai vorbi cu mine. Nu ești capabil să duci o conversație. Chiar m-a enervat”, a spus Maria.

„Nu-mi mai faci gesturi din astea de clubăreală!”, a spus Alex.

Alex a spus că Maria are o atitudine de club. Cum a explicat afirmația concurentul Mireasa

„Are un caracter josnic. L-am lăsat să-l văd ce-i poate mintea”, a mai spus Maria despre Alex.

În emisia live de Mireasa de pe 13 martie 2023 Alex a spus că s-a simțit deranjat de atitudinea „superioară” a Mariei:

„Am încercat să o fac să se simtă bine. Are o atitudine de club”, a spus Alex, care i-a cerut Mariei să-i ceară scuze pentru că l-a jignit.

Simona Gherghe l-a atenționat pe Alex că și el a jignit-o pe fată.

„Chiar nu simt să-mi cer scuze față de tine. Te-am evitat frumos. În afara faptului că te-am refuzat, de ce spui că am atitudine de club?”, a spus Maria.

Simona Gherghe l-a rugat pe Alex să explice afirmația „Are o atitudine de club”:

„Am o problemă cu fetele mai fandosite, mai sclifosite”, a spus Alex.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 13 martie 2023. Doamna Loredana a spus adevărul despre trecutul lui Dani, după ce Daiana a primit o scr... Mireasa sezon 7, 13 martie 2023. Dima și Sabrina, discuție despre părerile mamelor: „Pare că mă cerți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x