Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Mihai a declarat că este îndrăgostit de Hatice. Ce l-a făcut să-și schimbe atitudinea

Mihai a făcut o declarație surprinzătoare, având în vedere că în trecut a spus vorbe grele despre hatice. Concurentul Mireasa a declarat că este îndrăgostit de fată, iar sentimentul e reciproc. „Crezi că te poți îndrăgosti?”, l-a întrebat hatice pe Mihai, iar tânărul a răspuns: „Sunt deja”

Colaj cu Mihai și Hatice Galerie
Mihai de la Mireasa a declarat că e îndrăgostit de Hatice | Antena 1

Hatice și Mihai nu s-au mai dezlipit unul de celălalt în perioadele în care ișile sunt deschise. Cei doi și-au făcut delcarații frumoase și au decis s șteargă tot ce a fost rău cu buretele. În emisia live de Mireasa de pe 15 februarie 2023, băiatul a explicat ce l-a determinat să-și schimbe atitudinea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 14 februarie 2023. Răsturnare de situație pentru Hatice și Mihai: „Sunt fericit lângă tine”

Mihai de la Mireasa a recunoscut că este îndrăgostit de Hatice

Mi-am dat seama că ea este motivul pentru care mă simt bine și fericit în casă și sunt sigur că o să fiu și afară. Eu sunt un luptător, o să trec peste trecut. Nu mă interesează ce mai zice lumea”, a spus băiiatul.

Făcând referire la afirmațiile prietenilor lui, Mihai a spus: „Prietenii mei nu o cunosc pe ea cum e cu adevărat. S-au scos în față doar lucruri negative care i s-au întâmplat în trecut. Mi-am dat seama în weekend că sunt îndrăgostit de ea. Am simțit că nu va pleca”,

„Și eu sunt îndrăgostită. Am rămas uimită chiar dacă atunci când era lângă mine simțeam”, a spus și Hatice.

Citește și: Mireasa sezon 7, 13 februarie 2023. Mihai, deranjat după ce Roberto i-a spus că o place pe Hatice: „Poate noi am luat o pauză”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Cum a explicat Dani faptul că a ales-o pe Denisa, după întâlnirea cu Daiana... Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Irina a primit un cadou de la Bogdan. Cum a reacționat Alex: „Spune clar și răspicat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x