Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Maria a izbucnit în lacrimi în direct în timp ce povestea de ce s-a temut de task-ul telefoanelor

Maria a izbucnit în lacrimi. Fata nu dorea să se afle despre o întrerupere de sarcină și detaliile pe care le-a dat despre momentele dureroase.

antonio si maria de la mireasa sezon 7 Galerie
Maria a izbucnit în lacrimi. Fata nu dorea să se afle despre o întrerupere de sarcină și detaliile pe care le-a dat despre momentele dureroase. | Antena 1

”Era o chestie cu un avocat și o întrerupere de sarcină”, a zis Maria. ”Eu știam, mi-a spus. Acum nu știu, am crezut că e altceva.”, a afirmat și Antonio despre temerile pe care iubita lui i le-a expus cu o seară înainte.

Atunci ea susținea că nu dorește să se afle un anumit lucru, care implică familia. În emisia live, Simona Gherghe nu a dorit să dezvolte subiectul, simțind că Maria nu se simte confortabil. Totuși, fata a început să dea detalii, moment în care a început să plângă.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. ”Era patron de restaurant, căsătorit”, s-a zis despre bărbatul cu care Maria are un fiu. Ea neagă

Maria a izbucnit în lacrimi în direct în timp ce povestea de ce s-a temut de task-ul telefoanelor

Maria a explicat că nu voia să se vadă detaliile din conversația respectivă pentru că era vorba despre o întrerupere de sarcină, un moment ce a lăsat o rană în inima ei.

”Nu voiam să detaliez și nu am făcut-o. A fost foarte grea perioada aceea. Am rămas însărcinată, în momentul acela care mi s-a spus...”, a zis fata și a început să plângă. Atunci Antonio a încurajat-o să nu mai vorbească despre acest subiect dacă o afectează atât de tare.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Supraîncălzirea în sarcină. Cum să-ți păstrezi temperatura corpului în parametri normali

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. ”Era patron de restaurant, căsătorit”, s-a zis despre bărbatul cu care Maria are un fiu.... Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Hatice a găsit o conversație cu fosta iubită a lui Mihai. Ce a aflat despre iubitul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x