Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. ”Era patron de restaurant, căsătorit”, s-a zis despre bărbatul cu care Maria are un fiu. Ea neagă

În ediția Mireasa de joi, 15 iunie 2023, a fost difuzat un mesaj care circulă în mediul online. În el, Maria este acuzată că a fost amantă și că fiul ei se află în plasament la mama sa.

imagine cu maria si antonia la mireasa Galerie
Ce a zis Maria despre bărbatul cu care are un copil | Antena 1

”Maria, e un mesaj care circulă pe grupuri. Aș vrea să discutăm”, a afirmat Simona Gherghe. ”El era patron de restaurant în Marea Britanie?”, a întrebat moderatoarea despre tatăl lui Amir, băiețelul Mariei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 14 iunie 2023. Cum a cerut-o Antonio pe Maria. Imagini emoționante cu logodna lor

Maria neagă zvonurile despre tatăl fiului ei

Concurenta a spus că tatăl fiului ei nu era căsătorit cât timp ei au fost împreună. În continuare a fost difuzat mesajul.

”Nu am stat în viața mea cu nicio colegă de chirie. Singura dată când am stat cu cineva a fost o verișoară. Acolo l-am cunoscut pe tatăl copilului meu. În rest am locuit doar cu familia mea. Copilul meu poartă numele tatăl lui. (...) Nu are legătură. Cred că sora mea mai are mesajele și apelurile în care am luat legătura cu tatăl copilului”, a explicat Maria, care susține că are suficiente dovezi pentru a dovedi că ce s-a scris e o minciună.

Citește și: Mireasa sezon 7, 14 iunie 2023. Nuntă tradițională în casa Mireasa. Toți concurenții au sărbătorit alături de Vlad și Cătălina

Maria, în lacrimi în fața lui Antonio

Concurenții au avut task-ul telefoanelor. Cei din cuplu au verificat telefoanele partenerilor. Înainte de asta, Maria a plâns în timp ce discuta cu Antonio despre ce ar putea găsi în telefonul ei.

”Nu neapărat frică, cât nu mă simt confortabil să dea anumite discuții cu fostul meu. Am trăit niște depresii, peste care am trecut cu mare greu. Dacă Antonio voia să ia telefonul și să se uite doar el, nu aveam nicio problemă. (...) Nu este ceva ce ar putea să ne afecteze relația”, a zis Maria.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 14 iunie 2023. Nuntă tradițională în casa Mireasa. Toți concurenții au sărbătorit alături de Vlad și Că... Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Maria a izbucnit în lacrimi în direct în timp ce povestea de ce s-a temut de task-ul tel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x