Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 mai 2023. Antonio, mărul discordiei între Anemona și Maria? Ceartă în toată regula între cele două

Anemona și Maria de la Mireasa sezon 7 s-au certat serios. Prima o acuză pe a doua că aleargă după Antonio și că vrea să pară ce nu este. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

colaj de imagini cu maria, antonio si anemona de la mireasa sezon 7 Galerie
Anemona și Maria de la Mireasa sezon 7 s-au certat serios. Prima o acuză pe a doua că aleargă după Antonio și că vrea să pară ce nu este. Mai multe detalii în materialul video de mai sus. | Antena 1

”Faptul că pozezi în victimă poate prinde afară, dar nu aici”, a zis Anemona. Atunci Irina a intervenit și a spus că răutăți au existat de ambele părți.

Antonio, mărul discordiei între Anemona și Maria?

Anemona a replicat că nu ar face gesturile Mariei, precizând că aceasta a mers la Antonio și s-a deschis la pantaloni în fața lui. ”Mamă ce urât face. Ce te chinuie la ora asta?”, a zis Maria.

Anemona și-a continuat atacul. ”Păcat că nu aveți nimic de împărțit”, a intervenit Cătălina.

Însă cele două au continuat discuția. Anemona a început să o imite pe Maria și i-a reamintit că începe discuții despre Antonio, deși susține sus și tare că nu vrea să vorbească despre el.

”Eram lângă voi când încercai să te bagi în seamă cu el”, a zis fata. Maria i-a zis să-l ia și să se spele pe cap cu Antonio.

Anemona a reușit să o scoată din sărite pe Maria, care a început să țipe. O seară mai târziu, Antonio voia să știe ce au avut de împărțit. Concurenta i-a spus că Maria duce vorba de colo colo: ”Maria e vocea de pe fundal a Irinei”.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Miruna, mesaj cu subînțeles, la 2 luni de la divorțul oficial de Cosmin: „Verificați dacă vă înșală”

În același timp, Maria îi spunea Irinei că nu vrea nimic cu Antonio și că Anemona e perversă.

”Să mă lase dracu în pace cu Antonio. Nu-mi pasă, nu aș da doi bani pe el. Am avut două relații cu doi oameni pe care i-am iubit. Probabil dacă eram afară, a doua zi nici nu știam cine e ăsta”, a mai spus concurenta, în discuția cu Irina.

În emisia live din 15 mai 2023, Anemona i-a zis că Maria se dă cine nu e. ”De ce te dai atât de sfântă? Nu-mi place atitudinea ta. Te duci să bagi fitile de la Irina la mine.”, a explicat fata.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 4. Petrică și Ela au anulat nunta, după ce tânăra a pierdut sarcina. Ce se întâmplă acum în viața celor do... Mireasa sezon 7, 15 mai 2023. Mama Sabrinei a venit în casă, după ce fata a lipsit din Gală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x