Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Giulia a avut probleme medicale, iar Roberto i-a fost alături

Giuliei i s-a făcut rău pe data de 14 martie 2023 și a primit ajutor medical. După ce și-a mai revenit, tânăra a avut parte de o discuție cu Roberto.

Colaj cu Giulia și Roberto Galerie
Giulia a avut probleme medicale, iar Roberto i-a fost alături | Antena 1

Roberto a aflat de starea Giuliei și a mers să vadă cum se simte: „Nu mă simt bine. Mă doare capul rău”, a spus fata căreia i s-a administrat o perfuzie.

Roberto a considerat că a prins un prilej să discute despre situația dintre ei.

„Dacă te-am supărat cu ceva îmi cer scuze. Nu te mai stresa! M-ai iertat?”, a spus Roberto.

Ce i-a spus Roberto Giuliei, după ce concurenta Mireasa a avut stări de rău

„Da. Nu am avut de ce să te iert, doar m-au deranjat cuvintele tale. Ai reacționat și tu prea din nimic”, i-a atras atenția Giulia lui Roberto,

„Ți-a fost dor de mine?”, a întrebat-o Roberto pe Giulia.

„Nu mă mai presa. Lasă-mă să respir”, i-a spus Giulia băiatului care o îmbrățișa.

Giulia a avut apoi o conversație la telefon cu mama ei:

„Nu mi-a plăcut când Roberto a spus că dacă nu era el nu se uita niciun băiat la tine”, i-a spus mama fetei.

„Relația mea cu Roberto în momentul de față o văd încheiată. Dar ce mă face să merg în continuare e că mă simt bine în prezența lui”, a spus Giulia.

Întrebată de Roberto ce nu-i place la e, Giulia a răspuns: „Te aprinzi pe unele lucruri care nu-și au rostul”

În emisia live de Mireasa, Simona Gherghe a rugat-o pe Giulia să răspundă la întrebarea lui Roberto.

„Nu pot să spun că mi-a fost dor, dar am apreciat că a venit să stea lângă mine. Dar nu vreau să ne grăbim”, a conchis concurenta Mireasa.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Mama lui Hatice a venit în platou, după ce concurenta a primit o veste foarte proastă... Mireasa sezon 7, 15 martie 2023. Maria, moment emoționant în direct. Fiul său i-a făcut o surpriză de ziua ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x