Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Dima (Alexandru Ionuț Maria). Tânărul a întâmpinat mai multe greutăți în viață

Alexandru Ionuț Maria (Dima) este unul dintre concurenții sezonului 7 Mireasa. Tânărul a spus că este pregătit să-și găsească jumătatea și chiar își dorește un copil.

Dima este concurent în sezonul 7 Mireasa

Antena 1

Alexandru Ionuț Maria (Dima) are 26 de ani, este din Drobeta Turnu Severin, locuiește în Timișoara de 2 ani, a fost fotbalist până la 21 de ani și la 16 ani a ratat un transfer în Italia. Chiar dacă nu a reușit să-și facă o carieră în fotbal, tânărul și-a propus să devină antrenor în viitor.

„După ce m-am lăsat de fotbal am dat la poliția de frontieră și am eșuat. Am plecat să muncesc ăn construcții, muncitor necalificat. Într-o zi eram la etajul 9 la un penthouse și am auzit o voce din interiorul meu care mi-a spus să-mi dau demisia dacă vreau să reușesc în viață”, a povesit Dima din sezonul 7 Mireasa.

Acum Dima din sezonul 7 Mireasa lucrează ca barber, hair stylist și trainer.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial

Cine este Dima de la Mireasa sezonul 7. Ce greutăți a întâmpinat pe plan familial

În mediul familial Dima a întâmpinat greutăți. Mama lui a suferit o hemoragie internă: „Când mi-a spus că nu e bine, i-am spus că te-am visat pijamale albastre. Iar ea mi-a spus că e în spital iar tata i-a adus pijamale albastre”, a povestit tânărul care concurează la Mireasa, sezonul 7.

Dima de la Mireasa sezonul 7 este sincer, familist și are multă încredere în el.

„Prima mea dragoste a fost la 17 ani. A fost prima și singura dragoste adevărată. După un an a trebuit să plec pentru fotbal în alt oraș și totul s-a rupt”, a povestit Dima de la Mireasa sezonul 7.

„Prima relație serioasă a fost cu o femeie foarte matură”, a mai spus Dima.

„Mi-aș dori ca femeia de lângă mine să fie credincioasă, cu picioare lungi, înaltă. Îmi doresc o femeie care să se autodepășească. Îmi doresc copii. Nu ar fi o problemă dacă femeia care îmi atrage atenția a fost căsătorită”, a precizat Dima, concurent la Mireasa sezonul 7.

Citește și: Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 16 ianuarie, de luni pânî vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să-și găsească jumătatea și să se căsătorească.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 7, pe 16 ianuarie, de la ora 16:00.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând cu 16 ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem pe 16 ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în
căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire
venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte
din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, 16 ianuarie, de la 14:00, la Antena 1.

Mireasa sezon 6. Ce a apărut pe profilul doamnei Adriana înainte ca Miruna să anunțe că ea și Cosmin s-au despărțit... Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Andrei Macovei. Tânărul este antreprenor. Ce spune despre partenera ideală...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x