Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Mihai Grosu. Tânărul a avut o relație cu o femeie cu 20 de ani mai în vârstă

Mihai Grosu se numără printre concurenții sezonului 7 Mireasa. Tânărul are foarte multă încredere în el și știe ce ăși dorește de la o viitoare parteneră.

Colaj cu Mihai Galerie
Mihai este concurent în sezonul 7 Mireasa | Antena 1

Mihai Grosu are 25 de ani, este jucător de badminton și antrenor de fitness. Face parte din lotul național de badminton, iar la 12 ani a fost campion balcanic. Își dorește, de asemenea, să fie actor.

Mihai Grosu iubește animalele și are multe tatuaje. Tânărul mai are 2 frați mai mari.

Cine este Mihai Grosu de la Mireasa sezon 7. Ce a spus despre trecutul amoros

„În momentul ăsta sunt un bărbat cu multă experiență. Sunt modelul de mai multe femei și cine mă ia mă ia exact așa cum sunt.

Până în prezent Mihai a avut 5 relații serioase.

„Toate fetele au fost mai mari decât mine. Una a fost de aceeași vârstă, dar m-a dezamăgit cel mai tare. M-a înșelat după 5 ani de zile chiar cu tovarășul ei. M-a și mințit mult timp și în momentul de față nu pre mai am încredere în femei”.

Citește și: Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

„Cea mai mare iubită a mea avea 40 de ani. Am cunoscut-o când eu aveam 20. Ulterior am aflat că are și un copil. A fost o aventură de un an de zile. Nu m-a validat pe mine ca bărbat. Validarea mi-am câștigat-o singur. Sunt singur de 2 ani. Nu am mai avut relații serioase, doar aventuri”.

„Îmi doresc ca iubita mea să fie înaltă, dar nu mai înaltă decât mine, să facă sală, să fie șatenă sau blondă. Să nu fie genul de femeie care se pisicește. Să fie puternică. Îmi place eu să fiu dominatorul. Să mă asculte și să mă respecte”, a spus Mihai Grosu de la Mireasa, sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 16 ianuarie, de luni pânî vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să-și găsească jumătatea și să se căsătorească.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 7, pe 16 ianuarie, de la ora 16:00.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând cu 16 ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem pe 16 ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în
căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire
venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte
din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, 16 ianuarie, de la 14:00, la Antena 1.

Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Bogdan Ene. Tânărul a avut un accident în adolescență... Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x