Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 mai 2023. Antonio a avut de ales între trei variante după ce a câștigat task-ul Cabinei telefonice

Antonio a reușit să câștige proba Cabina Telefonică și a avut de ales între mai multe premii. Acesta a renunțat la noaptea la hotel pentru a primi șansa de a o cunoaște pe una dintre invitatele de la Capriciile Iubirii. El invitat-o în casa Mireasa.

colaj de imagini cu antonio si beatrice de la mireasa sezon 7 Galerie
Antonio a reușit să câștige proba Cabina Telefonică și a avut de ales între mai multe premii. Acesta a renunțat la noaptea la hotel pentru una dintre invitatele de la Capriciile Iubirii, care i-a atras atenția, și pe care a invitat-o în casa Mireasa. | Antena 1

Simona Gherghe i-a dat 3 variante lui Antonio: ”Prima ar fi să îți alegi o fată cu care să petreci premiul la hotel. A doua variantă ar fi să cedezi premiul unui cuplu și a treia, cea neașteptată, este să urmărești mai întâi materialul și după discutăm”.

În material, Antonio aducea vorba despre o posibilă ieșire la hotel cu cineva de la Capriciile Iubirii. Ei bine, Beatrice a fost invitată în platou.

Antonio a fost nevoit să aleagă între trei variante după ce a câștigat task-ul Cabinei telefonice

”Uită de noaptea la hotel, hai să o invităm pe Beatrice.”, a zis Simona Gherghe. Beatrice a spus că a simțit faptul că Antonio o privește insistent, în timpul emisiilor de la Antena Stars.

”Beatrice vine destul de des la Capricii. Ți-a căzut cu tronc?”, a vrut să știe moderatoarea. Ea i-a spus ce înseamnă cea de a treia variantă: ”Uiți de noaptea la hotel, dar o poți invita pe Beatrice în casa Mireasa și să vedem dacă ea o să accepte.”

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 mai 2023. Cum s-a derulat task-ul Cabina Telefonică. Cine a câștigat o noapte la hotel

Răspunsul lui Antonio nu a întârziat să apară. ”Ultima variantă, clar... știu că e greu aici”, a zis Antonio, care a optat pentru ultima variantă.

”Trebuie să mă mai gândesc. Te-ai fâstâcit de-a lungul competiției”, i-a zis fata, care a cerut timp pentru a lua o decizie. Băiatul i-a dat dreptate și Beatrice a promis că se va gândi la propunere. Aceasta va da un răspuns peste câteva zile. Răspunsul ei final va fi dat luni.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 16 mai 2023. Cum s-a derulat task-ul Cabina Telefonică. Cine a câștigat o noapte la hotel... Caravana Mireasa pleacă prin țară! Cei doritori să participe la cel mai îndrăgit show matrimonial, sezonul 8, așteptați ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x