Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 18 mai 2023. Dima și Sabrina au sărbătorit logodna la hotel. Primele impresii după ce au stat fără camere

După emoțiile trăite pe stadion, Dima și Sabrina au mers să sărbătorească logodna într-un cadru mai intim. Cei doi au beneficiat de o noapte la hotel.

dima si sabrina dupa ce s-au logodit Galerie
După emoțiile trăite pe stadion, Dima și Sabrina au mers să sărbătorească logodna într-un cadru mai intim. Cei doi au beneficiat de o noapte la hotel. | Antena 1

După emoțiile trăite pe stadion, Dima și Sabrina au mers să sărbătorească logodna într-un cadru mai intim. Cei doi au beneficiat de o noapte la hotel.

Dima și Sabrina au sărbătorit logodna la hotel

”Pentru familia noastră”, au spus cei doi când au ciocnit un pahar de șampanie. Tinerii au mai stat câteva momente și a doua zi dimineața, reporterii au insistat pentru a deschide ușa.

”E foarte bine cu inel pe deget. Toată noaptea am avut grijă de el. E un sentiment plăcut”, a afirmat Sabrina câteva ore mai târziu.

Citește și: Mireasa sezon 7, 18 mai 2023. Imagini cu cererea în căsătorie. Reacția Sabrinei când Dima a scos inelul din tort

”Noi am câștigat la orice plan, și-n nocturnă, și la firul ierbii pe zi. Suntem compatibili din toate punctele de vedere. Nu a existat niciun fel de emoții”, a zis Dima după momentele petrecute împreună.

Întrebați cât sunt de fericiți, ambii au zis: ”Cei mai fericiți”. La întoarcerea în casa Mireasa, Dima și Sabrina au fost întâmpinați de ceilalți concurenți. A fost mare fericire, iar doamna Laura a plâns în timp ce îi felicita pe cei doi.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 18 mai 2023. Imagini cu cererea în căsătorie. Reacția Sabrinei când Dima a scos inelul din tort... Mireasa, sezon 5. Care e statusul relației dintre Anda și Leo. Ultimele imagini publicate în mediul online de ei sunt gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x