Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 18 mai 2023. Imagini cu cererea în căsătorie. Reacția Sabrinei când Dima a scos inelul din tort

Dima a organizat o cerere în căsătorie pe stadionul Giulești. Complice a fost chiar Cristian Săpunaru. Iată imagini cu momentul special.

dima si sabrina la cererea in casatorie de pe stadionul giulesti Galerie
Dima a organizat o cerere în căsătorie pe stadionul Giulești. Complice a fost chiar Cristian Săpunaru. Iată imagini cu momentul special. | Antena 1

Cei doi au mers împreună pe stadionul Giulești. Totul a început după ce au câștigat un date de la Jean de la Craiova.

Imagini cu cererea în căsătorie dintre Dima și Sabrina

”Ești toată fericirea mea. Te iubesc mult”, i-a zis Dima iubitei sale, Sabrina. După ce s-au jucat cu mingea, lângă ei a apărut Cristian Săpunaru.

Acesta le-a zis că le-a pregătit ceva special, chiar lângă poarta lângă care Rapid a învins FCSB. Pe masă a apărut un tort, iar Dima a început să-l taie neglijent. ”Mai bine îl tăiam eu”, a zis Sabrina și a întins farfuria.

Însă nimic nu i s-a pus pe farfurie și a rămas uimită când iubitul ei scotea cutia cu inelul. Săpunaru a rugat-o pe Sabrina să privească la tabela de marcaj, pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Dima s-a așezat în genunchi și i-a spus cât de mult o iubește.

„Vreau să-ți mulțumesc că exiști și că mă faci cel mai fericit din lume. Vrei să fii soția mea pentru totdeauna?”, a spus băiatul și Sabrina a zis ”DA”. ”Am dat cel mai frumos gol”, a adăugat Dima, țipând.

Mai multe imagini în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. După ce a plâns în timp ce-și amintea cuvintele dure ale surorii sale, Simona a avut ocazia să discute ... Mireasa sezon 7, 18 mai 2023. Dima și Sabrina au sărbătorit logodna la hotel. Primele impresii după ce au stat fără came...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x