Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 19 aprilie 2023. Dani, criză de gelozie după ce Daiana a primit un mesaj. Cei doi au ridicat tonul

În emisia live din 19 aprilie 2023 a fost difuzat un material cu Dani gelos. Băiatul s-a bosumflat după ce Daiana a primit o scrisoare de la un așa zis admirator.

dani si daiana au o discutie in contradictoriu dupa ce au primit o scrisoare Galerie
În emisia live din 19 aprilie 2023 a fost difuzat un material cu Dani gelos. Băiatul s-a bosumflat după ce Daiana a primit o scrisoare de la un așa zis admirator. | Antena 1

Deși inițial cei doi s-au tachinat și au glumit, părând că se distrează, curând au ridicat tonul. Dani i-a spus că nu-i place când încearcă să-l facă gelos și când se amuză pe seama neliniștii sale.

El și-a amintit de fosta lui iubită, care proceda așa și discuta inclusiv cu alți bărbați cu scopul de a îl face gelos.

Dani, criză de gelozie după ce Daiana a primit un mesaj

”Eu nu am cum să fiu gelos pe ceva ce văd din afară. La ea dacă văd ceva... vorba lui Mihai. Oricât de mult aș iubi”, a zis Dani și a făcut un semn din mână, prin care dădea de înțeles că s-ar termina, dacă Daiana ar avea gesturi față de vreun alt băiat.

”Nici eu nu fac scandal, dar nu stau să fiu supus la teste”, a mai adăugat Dani. Ei au început să ridice tonul, apoi doamna Loredana a intervenit și le-a atras atenția că s-ar certa dintr-o prostie.

Citește și: Mireasa sezon 7. Mama Iulianei a mustrat-o pe tânără, după ce mai mulți concurenți au spus că îi fug ochii după Antonio

”Știu că ție îți place să te alinți și joculețele astea, dar să vezi când îmi schimb eu starea. Îți zic o dată, dacă faci a doua oară e strict alegerea ta. Nu suport chestiile de genul, să te amuzi pe chestia asta, să vezi tu că ești gelos. Bine, sunt gelos când trebuie.”, a explicat concurentul.

Gluma s-a transformat într-o discuție în contradictoriu. ”Dacă tu îmi alimentezi lucrul ăsta, să faci tu teste...”, a zis Dani. ”Ce teste fac eu? Pentru tine orice râs sau vorbă ți se pare un test. Nu-mi spune mie că alimentez sau fac chestii din ambiție, să te fac gelos...”, a venit replica Daianei.

Ei nu i-a convenit că iubitul a atenționat-o. ”Nimic nu ai făcut greșit, ți-am zis din trecut.”, a mai spus băiatul. ”Nu te-ai exprimat corect, prima oară am crezut că e vorba de scrisoare”, a zis și fata.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 2. Claudia a fost cerută în căsătorie înainte să afle dacă va avea băiețel sau fetiță. Primele ei declaraț... Mireasa sezon 7, 19 aprilie 2023. Cine este și cum arată Anemona, noua concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x