Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Mama Iulianei a mustrat-o pe tânără, după ce mai mulți concurenți au spus că îi fug ochii după Antonio

Doamna Mariana, mama Iulianei, a avertizat-o pe fiica ei să nu mai stea pe lângă băieții care au cuplu. Iată ce a avut de spus femeia.

iuliana de la mireasa sezon 7 cand plange Galerie
Doamna Mariana, mama Iulianei, a avertizat-o pe fiica ei să nu mai stea pe lângă băieții care au cuplu. Iată ce a avut de spus femeia. | Antena 1

Doamna Mariana, mama Iulianei, spune că fiica sa nu gestionează cum trebuie situația. Ea crede că ar trebui să-l cunoască pe Roberto.

Mama Iulianei a mustrat-o pe tânără, după ce mai mulți concurenți au spus că îi fug ochii după Antonio

”Pentru asta am intervenit. Am văzut-o pe Iuliana foarte afectată. Tu ești de vină pentru că, atunci când ai ajuns acolo, direct în Roberto te-ai izbit, mami. Și te-ai dat deoparte. Tu ești de vină. Acum încerci să o dai în deal și-n vale. Stai departe de băieți că te-au făcut cu ou și cu oțet că te-ai dat la Antonio, că îți place de Zain.

Noi, familia, și prietenii care te cunoaștem știm cine ești. Dar, acolo în casă, văd că situația e altfel. Și fetele, majoritatea au fost puse la punct, începând de la Irina că distruge cupluri, de la Giulia la fel cu Zain, de la Maria... ați văzut și cu mama Mariei cum ai plecat”, a zis doamna Mariana, mama Iulianei.

Citește și: Mireasa sezon 3. Maria s-a cununat după ce a anunțat că este însărcinată. Imagini cu ea în brațele soțului

Aceasta susține că fiica sa trebuia să țină bariera ridicată cu Roberto, nu să se arunce direct în brațele lui.

Doamna Mariana a avertizat-o să nu mai stea în preajma băieților care au cuplu. ”Ai văzut cum a zis Zain, că ai umblat toată ziua după el”, a atenționat-o aceasta.

Mama Iulianei nu l-a iertat nici pe Roberto: ”A făcut o gafă de toată frumusețea. Dacă era un băiat cu 2 minute mai cuminte, nu făcea treaba asta cu Denisa. Îmi pare foarte rău, chiar se potrivesc. Bunica o urmărește să vadă după Antonio ce priviri aruncă. Are 8 zile în casă, ce priviri poate să arunce fata asta?”

Concurenta i-a mulțumit mult mamei pentru ceea ce a spus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 3. Maria s-a cununat după ce a anunțat că este însărcinată. Imagini cu ea în brațele soțului... Mireasa sezon 2. Claudia a fost cerută în căsătorie înainte să afle dacă va avea băiețel sau fetiță. Primele ei declaraț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x