Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Primele tensiuni din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat între Hatice și doamna Eleonora

Primele tensiuni din casa Mireasa au izbunit încă din prima săptămână. Hatice și doamna Eleonora au avut un schimb de replici.

Colaj cu Hatice și doamna Eleonora Galerie
Doamna Eleonora de la Mireasa a vrut sa implementeze un program de curatenie, dar Hatice nu a fost de acord cu el | Antena 1

În timp ce vorbeau despre listele pentru curățenie, fetele și doamna Eleonora au avut parte de un moment de tensiune.

Hatice și Sabrina au spus că nu-și doresc liste pentru curățenie, pentru că ele vor să facă toate. Un comentariu spus de doamna Eleonora.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Alex le-a cunoscut pe fete. Ce le-a atras atenția din povestea lui de viață

Primele tensiuni din casa Mireasa. Hatice și doamna Eleonora, schimb de replici acide

„O să vedeți că o să fie bine. Numai să vrem cu adevărat”, a spus doamna Eleonora.

„Și ce credeți că nu vrem? Am făcut la curățenie la viața mea! Până acum nu am fost cu liste”, a spus Hatice.

„Eu n-am venit să nu fie bine! De ce ai luat-o așa?”, a spus doamna Eleonora.

„Acel dacă vrem putem nu a sunat bine la urechea mea”, a spus Hatice.

„Cum i-a adunat Carminei expresia ta (n.r. când Hatice a comparat-o cu o girafă), a spus doamna Eleonora.

„Nu a fost intenționată. Acum, să ne înțepăm…”, a spus Hatice.

„Cum să ne înțepăm?”, a spus doamna Eleonora.

„A dat direct răutatea pe față cu mine”, a spus Hatice despre relica doamnei Eleonora.

În emisia live de pe 19 ianuarie 2023 cele două protagoniste au oferit explicații referitoare la momentele de tensiune.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Dima le-a întâlnit pe fete. Ce curiozitate a avut Irina când i-a auzit povestea de viață

„Înainte cu câteva minute se vorbea despre animale și eu neștiind povestea Carminei am zis ce animal te-ai vedea. Eu am zis ursuleț panda și la Carmina când am întrebat-o i-am zis girafă. Ea avea o problemă din copilărie cu chestia asta. S-a simțit rău pe chestia asta și a plecat de la masă. I-am cerut scuze și oarecum doamna Eleonora a încercat să readucă chestia asta în discurs, care nu-și avea rostul.

„Eu am zis dacă vrem cu adevărat putem să facem. Eu nu vreau să intru în conflict cu nimeni. Dacă eu am fost răutăcioasă cum a fost la tine remarca. Eu atât am zis. Cu nimic n-a fost mai rău la mine decât a fost la tine”, a spus la rândul ei doamna Eleonora.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Dima le-a întâlnit pe fete. Ce curiozitate a avut Irina când i-a auzit povestea de vi... Mireasa, sezon 7. Fosta iubită a lui Roberto a intrat în direct. Ce spune despre tatăl copilului ei: „Am adus câteva mic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x