Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Dima le-a întâlnit pe fete. Ce curiozitate a avut Irina când i-a auzit povestea de viață

În emsia live de pe 19 ianuarie 2023 de Mireasa fetele din sezonul 7 al show-ului matrimonial l-au cunoscut pe Dima.

Dima de la Mireasa le-a cunoscut pe concurentele sezonului 7

Antena 1

Fetele l-au cunoscut și pe Dima. Tânărul a spus despre el că are foarte mare încredere în sine și le-a precizat fetelor că nu este arogant, ci încrezător.

Remarcând că Dima a spus că a avut relații cu femei mature, Irina a vrut să afle: „De unde găsiți femeile mature, dacă toate femeie vor bărbași maturi?”.

„Fiind fotbalist în trecut pe unde ieșea logic că apar femei în viața ta. Dacă ești singur și nu ai o relație nu spui nu. Sunt foarte pretențios în viața de zi cu zi și foarte loial într-o relație”, a răspuns Dima.

„Lumea confundă încrederea cu aroganța. Sunt cel mai încrezător în forțele mele. Pentru mine e o experiență unică. Am renunțat la seminarii, la cursuri”

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Alex le-a cunoscut pe fete. Ce le-a atras atenția din povestea lui de viață

Dima și Irina au avut un blind date la Mireasa

Înainte de a le cunoaște pe fete, Dima a avut o întâlnire pe nevăzute cu Irina.

„Mi-aș dori de la o femeie să își dorească să evolueze. Nu aș accepta să mă mintă și să mă înșele. Femeia trebuie să fie cu mintea deschisă și foarte pasională”, i-a spus Dima Irinei.

„Nu cred că își dorește familie, copii. Nu e pregătit. Cred că ascunde ceva”, a spus Irina după interacțiunea cu Dima.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Alex le-a cunoscut pe fete. Ce le-a atras atenția din povestea lui de viață... Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Primele tensiuni din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat între Hatice și doamna Eleonora...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x